vrijdag 2 juni 2023
24.4 C
Paramaribo
12.8 C
Amsterdam
0
(0)

Surinam Airways onderzoekt nieuwe bestemmingen tijdens gesprekken

lees ook ...

Terugblik op Pinksteren: het grootste wonder van Christus *

Wie is Jezus Christus? Onze redder en verlosser zeggen de Christenen. Een wijze leraar, een profeet zeggen Hindoes, Boeddhisten en Moslims ze weten ook dat Jezus iemand was die wonderen deed maar meer...

Surinam Airways voert momenteel gesprekken over de toevoeging van nieuwe bestemmingen aan hun routenetwerk. Naast bezoeken aan Curaçao en Trinidad & Tobago heeft de luchtvaartmaatschappij ook Aruba bezocht. Het bedrijf ziet Aruba als een strategische partner om hun groeistrategie verder te ontwikkelen, zo meldt Surinam Airways.

De delegatie bestond uit waarnemend CEO Steven Gonesh, coördinator Corporate Planning/Commerciële Zaken Angela Landbrug en president-commissaris Ganesh Laigsingh. Ze hebben gesprekken gevoerd met minister Ursell Arends, de Aruba Airport Authority, de directie van Luchtvaart AUA, reisagenten van Aruba en de ATA (Aruba Tourism Authority).

Het belangrijkste doel van deze missie was het verkrijgen van vrijdomsrechten vanuit Aruba. Er is besproken in hoeverre de groeistrategie van Surinam Airways kan bijdragen aan de ontwikkeling van het eiland. De partijen waren enthousiast over de mogelijkheid om elkaar te ondersteunen en de samenwerking zal worden geïntensiveerd.

De ontvangst van de Surinam Airways-delegatie door minister Ursell Arends van Transport, Integriteit, Natuur en Ouderenzaken en zijn team was van groot belang. Tijdens de ontmoeting presenteerde het bedrijf haar bedrijfsprofiel en werd de groeistrategie besproken. Er werd zeer positief gereageerd op deze presentatie. De partijen zijn voorstander van verdere samenwerking en er is gesproken over mogelijke strategische ontwikkelrichtingen.

Er is besproken om vanuit Aruba verschillende bestemmingen te bedienen, zowel zelfstandig als in samenwerking met partnerluchtvaartmaatschappijen. De vrijdomsrechten zullen herzien worden om ervoor te zorgen dat Surinam Airways in staat is om nieuwe bestemmingen aan hun huidige routenetwerk toe te voegen via Aruba.

Tijdens deze vruchtbare missie zijn ook andere groeimogelijkheden geïdentificeerd. Deze zullen geleidelijk worden uitgevoerd, aldus het bedrijf. Surinam Airways zal zich blijven inzetten om de banden met alle betrokken partijen aan te halen en te versterken. Hiermee wordt voorkomen dat het potentieel van Aruba, Suriname en Surinam Airways onbenut blijft.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSurinam Airways onderzoekt nieuwe bestemmingen tijdens gesprekken