woensdag 21 februari 2024
24 C
Paramaribo
9.5 C
Amsterdam
5
(1)

Surinam Airways breidt route netwerk uit naar Barbados en Guyana

lees ook ...

Surinaamse en Nederlandse diaspora bundelen krachten voor to...

Er werd op 16 februari een cruciale stap gezet in de bevordering van Surinames sociale en economische vooruitgang met het Diaspora Seminar "Wi Na Wan 2.0". Het seminar dat werd gehouden in de vergader...

Als onderdeel van het voortdurende herstel van Surinam Airways en de ambitie om het route netwerk verder uit te breiden, heeft een kleine delegatie van Surinam Airways afgelopen dinsdag een bezoek gebracht aan Guyana en Barbados. De toevoeging van nieuwe routes, waaronder Barbados, is bedoeld om niet alleen de productiviteit te verhogen, maar ook om de inkomstencapaciteit te vergroten.

Zowel de autoriteiten als de luchtvaartinstanties in Barbados en Guyana verwelkomen de nieuwe dienst van Surinam Airways. Onder leiding van de Barbadiaanse ambassadeur Higgins omvatte het bezoek kennismakingen en besprekingen met verschillende belanghebbenden, zoals de luchthavenautoriteit, Kamer van Koophandel, reisagenten, Toerisme Autoriteit en luchthavendienstverleners. Dit alles is gericht op het vergemakkelijken van de lancering en het handhaven van de nieuwe route.

Met de introductie van deze bestemming op 20 december 2023 wordt de connectiviteit tussen Suriname en Guyana vergroot, en wordt de basis gelegd voor verdere uitbreiding van de operatie via Georgetown naar mogelijk Noord-Amerika en Europa. In Guyana zijn ook gesprekken gevoerd met relevante belanghebbenden, waarop enthousiast werd gereageerd op de introductie van deze nieuwe bestemming.

De Surinam Airways-delegatie, bestaande uit waarnemend CEO Captain Steven Gonesh, Angela Landbrug (Corporate Planning) en Baltus Durham (Director Ground Operations), zal op uitnodiging van AIRBUS op zaterdag 25 november via Georgetown naar Miami reizen voor verdere besprekingen van 27 november tot 30 november 2023 op de Customer Campus van het Airbus Regional Lab, meldt de SLM.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSurinam Airways breidt route netwerk uit naar Barbados en Guyana