woensdag 6 december 2023
23.9 C
Paramaribo
3.5 C
Amsterdam
0
(0)

Surinaamse zangvogelbond 60 jaar

lees ook ...

Politie jaagt op angstaanjagende jaguar

In de vroege uren van maandag 4 december 2023 werd Rijsdijk opgeschrikt door een onheilspellende gebeurtenis, toen de lokale politie een verontrustende melding ontving over de aanwezigheid van een ang...

De Surinaamse Zangvogel Bond is opgericht in 1963 en was gisteren 17 oktober 60 jaar oud. De statuten van de Bond zijn op 21 augustus 1991 no. 4913/91 goedgekeurd door het ministerie van Binnenlandse Zaken.

Ongeveer 32 jaren na de goedkeuring van de statuten vond op 14 juli 2023 de officiele erkenning plaats, van overheidswege in de persoon van de Directeur Sportzaken van het ministerie van Regionale Ontwikkeling en Sport.

Gisteravond werden de volgende namen van personen van het bestuur die met betrekking tot de statuten baanbrekend werk hebben verzet gememoreerd, te weten:Herman Samson, Voorzitter; Hooi-Thong Chiang San Lin, Secretaris; Theodurus Pool, PenningMeester; Wong Wai Lam, Commissaris; Audrey Steven Zweers.

Mohamed Shafiek Goelaman, waarnemend voorzitter van het bestuur van de Surinaamse Zangvogel Bond, feliciteerde het bestuur, dat ondanks de moeilijke tijden die het bestuur door heeft gemaakt, zij toch wedstrijden organiseerden.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSurinaamse zangvogelbond 60 jaar