maandag 11 december 2023
26.1 C
Paramaribo
9.7 C
Amsterdam
4.2
(5)

Surinaamse zangeres Cheryll Welles-Rijger overleden

lees ook ...

Inheemse volken worstelen met uitdagingen tijdens COP 28-kli...

In het kader van de COP 28 hebben de lidlanden de beslissingsbevoegdheid, waarbij zij vanuit nationaal perspectief besluiten nemen voor het algemeen belang. Dit resulteert echter vaak in beslissingen ...

“Voor altijd in ons hart,” schrijft jongere zus Zoureena Rijger op haar Facebookpagina in verband met het heengaan van Cheryll Welles-Rijger. De zangeres is woensdagavond na een ziekbed overleden. Nadat er eerst borstkanker bij haar was ontdekt bleek later ook dat er uitzaaiingen waren naar haar hersenen. Eerder dit jaar werd er een inzamelingsactie gehouden, zodat zij voor behandeling naar Nederland kon afreizen.

Vorige maand deelde haar man Ruben Welles verontrustend nieuws met de gemeenschap. Het ging absoluut niet goed met Cheryll.

Hij schreef: “Ik wil een ieder bedanken voor jullie gebeden en ondersteuning tot nu toe.Zoals eerder aangegeven kom ik niet aan toe om steeds een voor een antwoord te geven. Cheryll is op dit moment heel erg. Ze reageert niet meer door de verhoogde druk in haar hersenen. Chemo heeft niet gewerkt. Haar weerstand en lichaam is op. Ze heeft heel veel pijn. De familie en ik proberen alles aan te doen zodat ze geen pijn heeft. Bedankt voor jullie attentie. Nemen jullie me niet kwalijk als ik niet opneem op optimaal reageer.”

Velen hebben gecondoleerd op social media waaronder Facebook. “Je weet maar nooit wanneer je een persoon voor een laatste keer ziet, want vandaag ben je er en morgen niet meer. Wees dus aardig, vergeef en wees dankbaar,” is een van de reacties.

Cheryll laat een man en drie kinderen achter.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSurinaamse zangeres Cheryll Welles-Rijger overleden