dinsdag 7 februari 2023
25.2 C
Paramaribo
3.1 C
Amsterdam
0
(0)

Surinaamse vp doneert US$ 3.050 om nood burgers te lenigen

lees ook ...

Samenwerking Suriname en VS moet verder worden versterkt

De samenwerkingsverbanden tussen Suriname en de Verenigde Staten van Amerika (VS) moet op verschillende gebieden worden versterkt. Vooral op het gebied van de landbouw, technische bijstand, handel, ol...

Vicepresident (vp) Ronnie Brunswijk heeft het mogelijk gemaakt dat Suraya Jhanjan, zaterdag met haar zieke baby naar Colombia kan afreizen om een hartoperatie te ondergaan. Deze emotionele moeder heeft bij het in ontvangst nemen van de donatie gezegd, dat zij bij meerdere financierders heeft aangeklopt, maar niets heeft vernomen.

Jhanjan is de vp daarom dankbaar voor de ondersteuning.  Brunswijk heeft gisteren aan een aantal personen in nood een totaal bedrag van US$ 3.050 gedoneerd.  Vanaf zijn aantreden als vp, heeft Brunswijk verschillende personen die in hoge nood verkeren financieel ondersteund.

In september heeft de vp uit eigen zak US$ 15.000 geschonken aan medische studenten in Servië om hun inschrijfgelden te betalen en schoolboeken aan te schaffen. Stichting 1 voor 12 heeft onlangs ook SRD 20.000 gekregen voor het opzetten van een resocialisatie opvang centrum “Yepi de Ete”.

Met dit centrum wil de stichting jongeren en daklozen in Suriname een onderdak bieden. Door resocialisatie zal Stichting 1 voor 12 proberen hun zelfredzaamheid te vergroten, zodat ze daarna gezond en wel terug kunnen keren in de maatschappij. De vp heeft meerdere personen uit nood geholpen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSurinaamse vp doneert US$ 3.050 om nood burgers te lenigen