Suriname ALTIJD Dichtbij

Suriname

Surinaamse vader van 17 kinderen krijgt 7 jaar cel in Frankrijk

Geplaatst

op

door

Een jaar na zijn arrestatie door de douane in Montauban omdat hij in het bezit was van meer dan 2 kg van pure cocaïne, verscheen Alfons Afoeala, een 53 jarige Surinaamse man, vader van 17 kinderen, afgelopen maandag voor de rechter. Ook 5 mede betrokken mochten zich deze dag verantwoorden aan de rechtbank.

De man werd verdacht hoofdverantwoordelijk te zijn van eengrote drugslijn tussen Suriname en Frankrijk (via Guyana). Het zou gaan om eendagelijkse vlucht transport naar Frankrijk. Uit onderzoek zou zijn gebleken datmet de vangst van deze drugslijn, 30% van de cocaïnemarkt in Frankrijk is afgesneden.

De rechtbank in Frankrijk eiste 7 jaar tegen dehoofdverdachten, 4, 2 en 3 jaar voor de betrokkenen.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Suriname

Banel Fitness Fun gedenkt dakloze vaders

Geplaatst

op

door

De sportschool Banel Fitness Fun heeft in verband met vaderdag ruim 30 dakloze vaders en zwervers voorzien van voeding en drank. Deze sportschool werd bij de laatst gehouden avond vierdaagse Winnaar in het algemeen klassement. Waard te vermelden is dat het hun eerste jaar is.

Lees verder

Suriname

Politie Livorno sluit werknemers visbedrijf op

Geplaatst

op

door

De politie van het ressort Livorno heeft op dinsdag 11 juni twee medewerkers van een visbedrijf aangehouden ter zake gekwalificeerde diefstal.

Het tweetal Joshua, P. (28) en de 27-jarige Kevin, K. worden ervan verdacht 30 lege visbakken van het bedrijf weggenomen te hebben.De eigenaar deed op donderdag 31 mei aangifte van diefstal van zijn goed op het politiebureau Livorno.

Na uitgewerkte informatie kwamen Joshua en Kevin in beeld. Zij werden opgespoord en op hun woonadres aangehouden. De twee verdachten hebben bekend de diefstal van de 30 lege visbakken te hebben gepleegd. De gestolen bakken hebben zij voor SRD 1200 verkocht en dit bedrag onderling verdeeld.

Hangende het onderzoek zijn Joshua en Kevin door de politie van Livorno in verzekering gesteld na overleg met het Openbaar Ministerie.

Lees verder

Meest gelezen

X