Suriname ALTIJD Dichtbij

Suriname

Surinaamse regering evalueert beleid

Geplaatst

op

Be76d201 9571 4a08 9c79 1027e7feaf77 768x512

De regering onder leiding van President Santokhi heeft in een  vergadering met deskundigen na drie maanden regeren het regeringsbeleid geëvalueerd om indien nodig haar beleid aan te passen. Geregelde evaluatie van  het gevoerde beleid was één van de beloften van regering Santokhi-Brunswijk.

Vicepresident Ronnie Brunswijk gaf in zijn toespraak aan dat het de bedoeling is om na te gaan wat er gepresteerd is op de verschillende beleidsgebieden in de afgelopen drie maanden en ook waar de regering nog aan moet werken.

Het  Staathoofd zei dat het goed is dat wij zien waar wij staan na drie maanden. Hij en de vicepresident hadden vooraf al een evaluatie van hun regeerperiode gedaan die een uur of vijf had geduurd. “Als de twee personen die leidinggeven aan het land hebben wij geëvalueerd in alle openheid. Daarna hebben wij geëvalueerd met de vier coalitieleiders. De zaken die verbetering behoeven zijn aan het licht gekomen en die zullen wij ook presenteren later op de middag”, zei het staatshoofd.

De president zegt dat er besloten is dat de evaluaties uitgebreider en diepgaander zullen plaatsvinden en omschrijft de evaluatiemomenten als een  belangrijk meetinstrument voor het beleid in het proces van armoedebestrijding en het herstellen van de economie.”Dat is wat wij samen hier gaan doen: In alle openheid en eerlijkheid evalueren, kijken wat de verbeterpunten  zijn en daaraan werken. We zijn hier als regering geplaatst door het volk. Het volk heeft hoge eisen en het volk heeft haast. We moeten er rekening mee houden dat we de problemen van het volk zo snel als mogelijk moeten oplossen.”  Culturu.com

 

2 Reacties
2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Ronny Hooikamp
zaterdag 31 oktober 2020 23:34

Dat gaat goed.
Hebben we in de vorige regering nooit gezien.
Waarschijnlijk omdat wat de vorige regering deed het daglicht niet kon verdragen.
Maar deze regering heeft al veel gedaan in die korte drie maanden.

Frantz
zondag 1 november 2020 10:10

Deze regering straalt zoiets uit van ” kijk hoe belangrijk we zijn, we weten wat goed is voor het land” Ze vergeten hierbij de mensen waarover het gaat.

Laatst bewerkt op 23 dagen geleden door Frantz

Suriname

Guyanese president Irfaan Ali gearriveerd in Suriname

Geplaatst

op

Guyanese President Aangekomen

Irfaan Ali, de president van buurland Guyana, is gisteren gearriveerd in Suriname. Het Guyanese staatshoofd is samen met first lady, Arya Ali, en zijn delegatie geland op de Johan Adolf Pengel International airport. De president vertoeft in het land in het kader van 45 jaar staatkundige onafhankelijkheid.

Op Zanderij is president Ali ontvangen door onder andere minister Albert Ramdin van Buitenlandse Zaken, International Business en Internationale Samenwerking, minister Kenneth Amoksi van Justitie en Politie, minister Riad Nurmohamed van Openbare Werken en de districtscommissaris van Para, Marlene Joden.

Later vandaag zal president Ali ontvangen worden door president Chan Santokhi. Hierna zal er een persmoment zijn met beide presidenten. Suriname en Guyana hebben reeds jarenlang een bilaterale samenwerking.

Culturu.com

Lees verder

Suriname

Wegomlegging op woensdag 25 november

Geplaatst

op

20201123 191257

De afdeling Public Relations van het Korps Politie Suriname laat weten dat in het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,  het Korps Politie Suriname bekend maakt dat op  de navolgende kruisingen het verkeer middels verkeersborden zal worden omgelegd t.w.: 

1.Op woensdag 25 november omstreeks 00.00 uur tot 08.00 uur worden de navolgende wegomleggingen gepleegd (kleine omlegging) te weten:

1. Grote Combéweg / Henk Arronstraat.

2. Roseveltkade / Kleine Waterstraat.

 

  1. Omstreeks 08.00 uur tot 18.00 uur wordt de grote wegomlegging ingesteld met de navolgende kruisingen te weten:

1. Tourtonnelaan/ Henk Arronstraat

2. Mr. F. Lim A Po- / Noorderkerkstraat

3. Mr. F. Lim A Po- / Watermolenstraat

4. Mr. F. Lim A Po- / Mirandastraat

5. Koninginne- / Prins Hendrikstraat

6. Koninginne-/ Julianastraat

7. Mahonylaan/ Louiselaan **(extra afsluiting Louiselaan/ Roseveldtkade)

8. Sommelsdijckstraat/ Grote Combéweg

9. Sommelsdijck-/ Kleine Waterstraat (Rietbergplein)

Op de weggebruikers wordt het beroep gedaan met de in te stellen verkeersomleggingen rekening te houden en de aanwijzingen van de Politie ter plaatse stipt op te volgen.

Gelet op de Covid-19 pandemie wordt het beroep gedaan op de Surinaamse bevolking casu quo leefgemeenschap om de activiteiten rond dit heuglijk feit via de media te volgen. Uw gezondheid en dat van anderen staat centraal.

Tot zover de bekendmaking van het Korps Politie Suriname  –  culturu.com

Lees verder

Meest gelezen