woensdag 17 april 2024
25 C
Paramaribo
4.9 C
Amsterdam
3.7
(3)

Surinaamse regering belooft meer steun aan ouderen na seniorendagviering

lees ook ...

Solidariteit met Palestina: Surinaamse gemeenschap komt in a...

De Stichting der Islamitische gemeenten In Suriname (SIS), het Platform Solidariteit Palestina en het Rode Kruis zijn gezamenlijk begonnen met een inzamelingsactie om steun te bieden aan de mensen in ...

Tijdens een hartverwarmende seniorendag in het Family Baldew Events Center aan de Frederikshoopweg werden ruim 300 senioren extra in het zonnetje gezet. Met lof en dankbaarheid sprak het staatshoofd zijn appreciatie uit voor de onschatbare bijdrage die de senioren van Suriname hebben geleverd aan de ontwikkeling van het geliefde land. De dag was gevuld met muziek, heerlijke maaltijden, toneelopvoeringen, zang en dans, allemaal bedoeld om de oudere generatie te vermaken en te eren.

Het staatshoofd benadrukte het belang van de ouderen en de rol die zij spelen in de samenleving. Hij erkende de uitdagingen die ze hebben doorstaan, vooral in de afgelopen jaren, en beloofde meer steun van de regering. Ondanks de huidige moeilijkheden, zoals de wisselkoersdaling, bleef hij optimistisch over de toekomst.

Als blijk van waardering ontvingen alle aanwezige senioren aan het einde van de dag een goedgevuld goederenpakket, vergezeld van warme omhelzingen en herinneringsfoto’s. De viering markeerde niet alleen een eerbetoon aan de ouderen, maar ook een belofte van voortdurende steun en erkenning van hun waardevolle bijdrage aan de natie.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

3 REACTIES

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSurinaamse regering belooft meer steun aan ouderen na seniorendagviering