Suriname ALTIJD Dichtbij

Suriname

Surinaamse radioprogrammamaker Lucien Pinas vandaag overleden

Geplaatst

op

Journalist Lucien Pinas Van Apintie Overleden

De bekende radioprogrammamaker Lucien Pinas is vandaag plotseling overleden. Suriname kende hem als de kritische journalist die van zijn werk hield. Lucien heeft gewerkt als radio journalist bij Apintie. Later komt het station met een verklaring.

De oorzaak van zijn heengaan is nog niet bekend. – Culturu.com

4 Reacties

4
Reageer op dit artikel

1000
Erwin

Rust zacht lieve Lucien.als deze meneer op de radio was zat ik aan na radio gekluisterd. Hij was een journalist in hart en nieren. bedankt voor de mooie programma’s Moge zijn ziel in vrede rusten.

Alle nabestaanden gecondoleerd

Muskiet Oginda Julia

Meneer Lucien pinas R. I. P 😭😭😭😭😭😭😭 die is een schok had het niet verwacht ik had er geen denken aan dat jij er niet meer zou zijn. Moge jou ziel in Vrede rusten en aan alle fans en Familieleden Gecondoleerd en heel veel kracht en Sterkte Toegewenst ik deze Donkere dagen. 😭😭😭😭😭😭😭🇸🇷❤❤❤❤❤❤

Erland

Familie vrienden en kennissen. Radio apinti en iedereen die meneer Lucien gekend hebben gecondoleerd. Jehovah zal hem gedenken bij de opstanding.

Bakboord

Alle Surinamers gecondoleerd met het verlies van de hr. L.Pinas.Advertentie

Suriname

André Misiekaba naar de stembus in Suriname, “De regering heeft gewerkt”

Geplaatst

op

Img 22bbf0992b1f 1

Minister van Sociale Zaken en Volkshuisvesting André Misiekaba op weg naar de stembus.

“Ik denk dat het volk gezien heeft dat de regering gewerkt heeft , en dus de regering gelegenheid zal geven voort te gaan”

Misiekaba : ” ik zeg , Loading Bouterse drie”

Lees verder

Suriname

Stemdag in Suriname niet zonder fouten; verkeerde stembiljetten op vier stembureaus

Geplaatst

op

Verkiezingen Su

De stemlokalen zijn vanaf vanmorgen zeven uur geopend. Echter verloopt deze niet zonder fouten. Op vier stembureaus zijn er verkeerde stembiljetten geleverd, met als gevolg dat personen ook verkeerd hebben gestemd. Op de Openbare School Tammenga was de stemming geschorst. Daar hebben 187 personen op een verkeerd stembiljet hun stem uitgebracht. Deze personen worden opgeroepen om opnieuw te gaan stemmen. De juiste stembiljetten zijn naar het bureau gebracht.

Op de Openbare School te Pontbuiten hebben ook een aantal personen verkeerd gestemd. Het gaat om 66 personen. Deze personen zijn intussen achterhaald en konden van de juiste stembiljetten gebruikmaken. Ook in Para ging het mis. Vijftig personen hadden verkeerd gestemd. Gelukkig zijn deze personen gemakkelijk bereikbaar en mochten ze op de juiste biljetten kleuren. Het gaat namelijk om personen uit een dorp en dus gemakkelijk te achterhalen.

Jennifer van Dijk-Silos, voorzitter van het Onafhankelijk Kiesbureau (OKB), zegt dat de fout gelukkig op tijd is ontdekt en kon worden hersteld. Voor personen die verkeerd hebben gestemd kunnen op vertoon van hun identiteitskaart opnieuw stemmen, ook al is hun pink al gekleurd. Het OKB wil niet dat deze stemmen verloren gaan. De stemlocaties zijn tot vanavond zeven uur open

Culturu.com

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen