Suriname ALTIJD Dichtbij

Suriname

Surinaamse president biedt verontschuldigingen aan samenleving

Geplaatst

op

President Bouterse. Foto Nii

President Desi Bouterse heeft de regels die hij zelf heeft afgekondigd overtreden. Op social media circuleert een video waarin de regeringsleider te zien is waar hij zit met enkele jongeren in Flora. De social distance is tijdens deze meeting helemaal niet in acht genomen.

Intussen heeft het staatshoofd in een videoboodschap zijn verontschuldigingen aangeboden aan het Surinaamse volk en het COVID-19 Managementteam. De president keurt de indruk die in de video gewekt wordt af.

Het samenkomen van de president met de jongeren is een spontane actie geweest, meldt het NII. Hij reed langs en de jongeren die met enkele vraagstukken zitten vroegen de president om hen aan te horen. Binnen heel korte tijd werd de groep groter, omdat de jongeren die reeds op de plek waren andere vrienden telefonisch contacten, die zich daarna aansloten bij het gezelschap.

De president die zich ervan bewust is dat er geen samenkomsten van meer dan tien personen toegestaan zijn, heeft de jongeren voorgehouden om bij hem op kantoor langs te komen om het gesprek te continueren. Volgens het staatshoofd zijn enkele jongeren al geweest.

“Het was zeker geen goed voorbeeld hoe de zaak is overgekomen, maar gelooft u mij het was niet willens en wetens mensen optrommelen. In zo’n korte tijd is die spontane actie vanuit de gemeenschap gekomen, maar tegelijkertijd hebben we de COVID-19-regels overtreden en dat kun je als gezagdrager absoluut niet toestaan en het is afkeurenswaardig. Wij bieden onze verontschuldigingen aan”, aldus de president.

Culturu.com

5 Reacties

5
Reageer op dit artikel

1000
Stella

Het is allemaal poppenkast.

Hoe wilt u geloofwaardig overkomen, het is een schande!!

Dotveba

Wat een achterlijke schoft. Roken drinken en een vrouw betasten . Is een bewijs dat hij zijn eigen plezierige kringen heeft, het volk mag dood vallen in deze moeilijke corona tijden . Ai Baja

Shaka Zulu

Nu maar hopen dat hij corona heeft opgelopen en zijn kringen heeft besmet , dan zijn we eindelijk van ze af .

Don

Hij staat boven de wet dat is hier duidelijk gemaakt, en wat kan de marionettenregering doen alleen gehoorzamen, anders gefusilleerd.

Mr Smit

Hij is de baas . Laat hij genieten van wat hij heeft neergezet. In Nederland zou hij dat niet kunnen. Dat is een feit. Kan alleen in Suriname. Het volk van Nederland weet wel te demonstreren. Kijk maar naar de boeren of de onderwijzers verpleegsters. Nederland heb je volksvertegenwoordigers die voor het volk opkomt in de tweede kamer. Als het volk van Suriname het zo wilt dan moeten we bouterse feliciteren. Hij heeft alles goed gedaan. Eerlijk als het volk van hem houd dan is het zo. Accepteren mensen.Advertentie

Suriname

Edward Belfort :”Bouterse wilt niet van zijn stoel gaan”

Geplaatst

op

Img 6182

Het natellen van de stemmen van de verkiezingen in Suriname 2020 verlopen niet vlot. Menigeen wacht op een definitieve uitslag van de tellingen. Het houdt de gemoederen in Suriname en Nederland aardig bezig. Edward Belfort is ook in de Antony Nesty Sporthal, waar de stembussen worden opgeslagen. Hij is zeer ontevreden over het verloop van de tellingen daar er nog steeds geen definitieve uitslag wordt gecommuniceerd naar de bevolking toe.

Edward Belfort : “Voor t eerst voor gekomen in Suriname dat dit zo gaat”

Lees verder

Suriname

Ondervoorzitter Abop Martinus Joël : “If yu lassi, dan yu mus mang teki a lassi san yu lassi”

Geplaatst

op

Img 6181

Het natellen van de stemmen van de verkiezingen in Suriname 2020 verlopen niet vlot. Menigeen wacht op een definitieve uitslag van de tellingen. Het houdt de gemoederen in Suriname en Nederland aardig bezig. Ondervoorzitter van ABOP Martinus Joël bevind zich momenteel in de Antony Nesty Sporthal, waar de stembussen worden opgeslagen. Culturu.com heeft een reactie van hem weten te verkrijgen.

Culturu.com

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen