donderdag 23 maart 2023
25.5 C
Paramaribo
11.1 C
Amsterdam
4
(1)

Surinaamse politie zal extra streng letten op foutparkeerders

lees ook ...

Studiegroep draagt voorstellen aan voor kiesregeling

De studiegroep 'Aanpassing Kiesregeling', heeft vandaag voorstellen voor een gedragen kiesregeling aan president Santokhi gepresenteerd. Er wordt aanbevolen om te werken aan een gemengd kiessysteem. D...

Foutparkeerders zijn gewaarschuwd, want de politie zal de komende periode streng optreden tegen hun. Waar de politie zeker streng zal controleren en optreden is aan de Kernkampweg. In deze straat parkeren autobestuurders hun voertuigen op het trottoir. Het parkeren is zodanig dat voetgangers genoodzaakt zijn om op de rijbaan te lopen.

De veiligheid van deze groep weggebruikers wordt hierdoor in direct gevaar gebracht. Op automobilisten wordt ten overvloede het beroep gedaan om niet op zodanige wijze te parkeren dat de veiligheid van de overige verkeersdeelnemers in gevaar wordt gebracht. De voertuigen van foutparkeerders zullen weggesleept worden naar een plaats van berging.

De sleep- en bergingskosten zullen door de foutparkeerder betaald moeten worden anders wordt het voertuig niet afgestaan. Natuurlijk zal deze verkeersovertreder ook beboet worden door de politie. “Wees geen dief van uw eigen zak,” benadrukt de politie.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSurinaamse politie zal extra streng letten op foutparkeerders