Suriname ALTIJD Dichtbij

Suriname

Surinaamse politicus Van Samson zet zich in voor andere manier van politiekvoering

Geplaatst

op

Cedric Van Samson heeft als lid van de Vooruitstrevende Hervormings Partij (VHP), zitting in De Nationale Assemblee van Suriname. Tijdens een gesprek met Culturu.com, geeft Van Samson aan dat hij een totaal andere vorm van politiekvoering voorstaat. Politiek is volgens het assembleelid, niets anders dan het behartigen van belangen.

Tegelijkertijd geeft hij aan dat het decenia lang, juist bij het willen behartigen van belangen, verkeerd is gegaan. Er is een bepaalde politieke cultuur ontstaan en daarvan moet worden afgestapt, benadrukt het assembleelid. Van Samson wil na zijn politieke carrière, kunnen terugzien op een periode waarin hij een wezenlijke bijdrage geleverd heeft aan de totstandkoming van een meer effectieve vorm van politiekvoering in Suriname.-Culturu.com

2 Reacties
2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Bea
woensdag 30 september 2020 19:02

Hoe wil Van Samson dit aanpakken?
Alleen zal dat hem niet lukken. Wie krijgt hij mee in deze actie?
Het aan ons vertellen dat hij het anders wil zal niets veranderen.
Wat denkt Van Samson van een wekelijkse update via een blog op internet.
Waarin Van Samson zijn werkzaamheden als assembleelid beschrijft en welke belangen hij voor ons de kiezers de week ervoor heeft kunnen behartigen.

Ik zeg opzettelijk niets over het plaatsen op face book van jou wekelijkse update.
Niet iedereen heeft of wil een Facebook account.
Kom op!
Actie, Actie Cedric.

Laatst bewerkt op 1 maand geleden door Bea
Johannes
donderdag 1 oktober 2020 07:11

duidelijk.. je hebt aanhang nodig en deze meneer is goed bezig Suriname te helpen. En lijkt me een eerlijke man. En eerlijke mensen heeft vijanden dus tanga yu baka. Achterbaan moet je goed zetten

Suriname

Guyanese president Irfaan Ali gearriveerd in Suriname

Geplaatst

op

Guyanese President Aangekomen

Irfaan Ali, de president van buurland Guyana, is gisteren gearriveerd in Suriname. Het Guyanese staatshoofd is samen met first lady, Arya Ali, en zijn delegatie geland op de Johan Adolf Pengel International airport. De president vertoeft in het land in het kader van 45 jaar staatkundige onafhankelijkheid.

Op Zanderij is president Ali ontvangen door onder andere minister Albert Ramdin van Buitenlandse Zaken, International Business en Internationale Samenwerking, minister Kenneth Amoksi van Justitie en Politie, minister Riad Nurmohamed van Openbare Werken en de districtscommissaris van Para, Marlene Joden.

Later vandaag zal president Ali ontvangen worden door president Chan Santokhi. Hierna zal er een persmoment zijn met beide presidenten. Suriname en Guyana hebben reeds jarenlang een bilaterale samenwerking.

Culturu.com

Lees verder

Suriname

Wegomlegging op woensdag 25 november

Geplaatst

op

20201123 191257

De afdeling Public Relations van het Korps Politie Suriname laat weten dat in het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,  het Korps Politie Suriname bekend maakt dat op  de navolgende kruisingen het verkeer middels verkeersborden zal worden omgelegd t.w.: 

1.Op woensdag 25 november omstreeks 00.00 uur tot 08.00 uur worden de navolgende wegomleggingen gepleegd (kleine omlegging) te weten:

1. Grote Combéweg / Henk Arronstraat.

2. Roseveltkade / Kleine Waterstraat.

 

  1. Omstreeks 08.00 uur tot 18.00 uur wordt de grote wegomlegging ingesteld met de navolgende kruisingen te weten:

1. Tourtonnelaan/ Henk Arronstraat

2. Mr. F. Lim A Po- / Noorderkerkstraat

3. Mr. F. Lim A Po- / Watermolenstraat

4. Mr. F. Lim A Po- / Mirandastraat

5. Koninginne- / Prins Hendrikstraat

6. Koninginne-/ Julianastraat

7. Mahonylaan/ Louiselaan **(extra afsluiting Louiselaan/ Roseveldtkade)

8. Sommelsdijckstraat/ Grote Combéweg

9. Sommelsdijck-/ Kleine Waterstraat (Rietbergplein)

Op de weggebruikers wordt het beroep gedaan met de in te stellen verkeersomleggingen rekening te houden en de aanwijzingen van de Politie ter plaatse stipt op te volgen.

Gelet op de Covid-19 pandemie wordt het beroep gedaan op de Surinaamse bevolking casu quo leefgemeenschap om de activiteiten rond dit heuglijk feit via de media te volgen. Uw gezondheid en dat van anderen staat centraal.

Tot zover de bekendmaking van het Korps Politie Suriname  –  culturu.com

Lees verder

Meest gelezen