woensdag 10 augustus 2022
25.2 C
Paramaribo
17.2 C
Amsterdam
0
(0)

Surinaamse parlementariër wil aanpak toegenomen criminaliteit

lees ook ...

Exploitatie gas uit Suriname helpt vraag – Grens tusse...

- Dochterondernemingen van SLM overgeheveld naar nieuwe holding - Exploitatie van natuurlijk gas uit Suriname, helpt in de wereldwijde vraag - De grens tussen armoede en welstand is bepaald op 336...

VHP-parlementariër Radjen Debie wil dat minister Kenneth Amoksi van Justitie en Politie, als verantwoordelijke voor de veiligheid van de burger, weten wat zijn toekomstig beleid zal zijn om de veiligheid van de samenleving te garanderen. In een brief verwijst het assembleelid naar “de toename en verruwing van de criminaliteit.”

Verder verwijst Debie naar recente mediaberichten over gewapende roofovervallen op klaarlichte dag, zowel op straat als in supermarkten en woonhuizen. Veel seniorenburgers worden slachtoffer van roof door geweldpleging, veel ondernemers en vrouwen zijn slachtoffer en er wordt veel geweld gebruikt bij deze roofovervallen, stelt het parlementslid.

In zijn brief vraagt Debie welke maatregelen minister Amoksi met spoed denkt te treffen om de criminaliteit hard aan te pakken en het onveiligheidsgevoel in de samenleving terug te dringen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

3 REACTIES

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSurinaamse parlementariër wil aanpak toegenomen criminaliteit