vrijdag 24 maart 2023
26.8 C
Paramaribo
11.7 C
Amsterdam
3.7
(3)

Regering Suriname Sluit Burgers Uit

lees ook ...

Tjin Liep Sie: geen andere keus dan Bouterse op te pakken

In verband met de uitvoering van de veroordeling van voormalig president Desie Bouterse zei veiligheidsadviseur Tjin Liep Sie van president Santokhi vandaag, dat de veiligheidsdiensten bij machte zijn...

De Communicatiedienst Suriname heeft vandaag de nieuwe maatregelen in verband met covid-19 uitgebracht. Tezamen met de nieuwe regels waaronder 2 full weekeind Lockdowns is ook de DISCRIMINATIE of anders gezegd de UITSLUITING  van de niet gevaccineerde  burgers gelanceerd. Hieronder ziet u de tekst die als terloops  tussen de maatregelen is geplaatst. 

Alle individuele dispensatie formulieren,verstrekt door het Kabinet van de President, komen per 31 mei 2021 te vervallen. Verzoeken voor verlenging worden slechts gehonoreerd indien betrokkene beschikt over een bewijs van volledige vaccinatie. Collectieve dispensatie formulieren (bedrijfspersoneel etc.) blijven vooralsnog geldig.

Met bovenstaande maatregel worden de rechten van de burgers vertrapt en plaatst de regering van Suriname zich in de Galerij van Fascistische Overheden.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

12 REACTIES

12 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameRegering Suriname Sluit Burgers Uit