zaterdag 10 juni 2023
24.4 C
Paramaribo
19.9 C
Amsterdam
0
(0)

Surinaamse onderwijsminister houdt werkbesprekingen met leerkrachten

lees ook ...

SV Pikin Saron bezoekt Directeur Sportzaken

Het bestuur van SV Pikin Saron heeft onlangs een kennismakings-bezoek gebracht aan de heer Gordon Touw Ngie Tjouw, Directeur van Sportzaken. De successen van het damesvoetbal en de verdere ontwikkelin...

In tegenstelling tot wat door sommigen in de gemeenschap wordt beweerd, hebben minister Marie Levens van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur en haar staf goed contact met de leerkrachten in het veld. Onlangs heeft de minister werkbesprekingen met leerkrachten en schoolleiders voortgezet. Minister Levens heeft werkbezoeken afgelegd en heeft van gedachte gewisseld met schoolleiders over de aankomende vernieuwingen binnen het onderwijs.

Zij bezocht onlangs OS 1 Meerzorg en sprak met schoolleiders van de cluster Commewijne en op dinsdag 30 maart bracht zij een bezoek aan OS Garnizoenspad waar zij sprak met de schoolleiders van de cluster Kwatta en omgeving (Kwascom). Samen met haar team vroeg zij de aanwezige schoolleiders hoe zij denken over diverse vraagstukken.

De schoolleiders waren zeer blij dat ze uit de eerste hand deze info mochten vernemen. De vernieuwing is niet drastisch. De schoolleiders gaven aan veel te herkennen. De vernieuwing sluit naadloos aan bij wat nu al gebeurt op hun scholen. De schoolleiders spraken hun waardering uit voor het feit dat de minister en haar team hun inspraak blijven geven en vooral blijven luisteren naar hun ervaring. Zij hebben de minister alle steun toegezegd.

Minister Levens en haar team zullen de schoolleiders en leerkrachten van stad, district en binnenland blijven betrekken. Er zijn grote verschillen maar deze vernieuwing geeft elk kind een eerlijke kans.

De eerstvolgende werkvergadering van de minister en haar team is met schoolleiders en leerkrachten in het binnenland. Deze vergadering zal direct na de paasvakantie worden gehouden.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSurinaamse onderwijsminister houdt werkbesprekingen met leerkrachten