zaterdag 30 september 2023
26.1 C
Paramaribo
15 C
Amsterdam
5
(1)

Surinaamse Mon Chéri en No Difference zorgden voor sensatie tijdens zomercarnaval

lees ook ...

Bedrijf Pomeroon Caribbean Coconuts and Spices plant 65.000 ...

Op dinsdag 26 september 2023 werd het bedrijf Pomeroon Caribbean Coconuts and Spices met veel enthousiasme gelanceerd in het district Coronie. Het bedrijf heeft plannen om in de nabije toekomst maar l...

Mon Chéri en No Difference maakten een goede beurt tijdens het 36ste Zomercarnaval. Bekende Surinaamse nummers klonken door de straten van Rotterdam tijdens Nederlands populairste gratis buitenevenement. Eenieder heeft genoten van hun performance. Kedar wist het publiek te betrekken. Het is nog niet bekend als de groep in de prijzen is gevallen. In september wordt dat bekendgemaakt.

“Nog even bijkomen, maar wow wat een ervaring weer”, zanger Kedar zelf was zeer onder de indruk van alles. Het is de tweede keer, dat hij tijdens het zomercarnaval mocht optreden. Hij en zijn team rekenen erop, in 2024 ook van de partij zijn. Het slechte weer heeft het publiek niet thuis kunnen houden.

Mon Chéri was de liveband van de carnavalsgroep ‘No Difference’ met 60 danseressen die Suriname vertegenwoordigde. Zanger Kedar, en B-Tune (The Band) hebben het publiek met bekende Surinaamse, Hindoestaanse en Nederlandse hits hun beste kant getoond. “We zijn de gehele crew van “No Difference”, onze music army Rohan Kedar, Anil Maharban, Rowell Ghogli, Romero Panday, Rawien Dhoenmoen, Santosh Lachman, Dennis Ramadhin, Prijay, DJ Burnout en natuurlijk alle sponsoren erg dankbaar. Zonder hen was dit nooit mogelijk geweest. Tot slot wil ik mijn collega-managers van The Band en Gentle bedanken voor hun coulance.”

“Volgend jaar staan we beide dagen op het Zomercarnaval. Zowel het hoofdpodium als straatparade. Weer of geen weer, gigantisch druk zal het wederom worden”, verzekert de zanger.

De schatting van de opkomst bij de straatparade is 750.000 bezoekers.

Bron: de Ware Tijd

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Nederland, Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeNederlandSurinaamse Mon Chéri en No Difference zorgden voor sensatie tijdens zomercarnaval