dinsdag 23 juli 2024
34 C
Paramaribo
18.2 C
Amsterdam
5
(1)

Surinaamse minister van Volksgezondheid weer positief getest op Covid-19

lees ook ...

Minister Ori: “Stilstand in onderwijs binnenland moet ...

Minister Henry Ori van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur (minOWC) heeft de eerste interministeriële sessie gehouden gericht op het oplossen van de onderwijsproblematiek in het binnenland. Bij dit overl...

Minister Amar Ramadhin van Volksgezondheid is in isolatie, omdat hij positief is getest op het Covid-19-virus. Dit is door zijn collega Krishnakoemarie Mathoera, dinsdag, meegedeeld in De Nationale Assemblee (DNA). Twee maanden terug testte de bewindsman ook al positief op het virus. Toen nam Mathoera ook al waar in de functie.

Op advies van artsen werd hij bij zijn eerste besmetting ter observatie in het ziekenhuis opgenomen. “We zullen zoveel mogelijk ingaan op de vragen, maar een aantal vragen hebben te maken met het algemeen beleid en daar zal de minister persoonlijk op ingaan tijdens de begrotingsbehandeling. De vragen die te maken hebben met Covid en die urgent zijn, daar gaan we zoveel mogelijk uitgebreid op in,” zei Mathoera dinsdag in DNA.

Ramadhin is wel volledig gevaccineerd. Echter heeft hij nog geen boosterprik kunnen nemen vanwege zijn eerste besmetting.

Momenteel wordt er in het parlement onder andere vergaderd over de actuele Covid-situatie in het land. Een week terug zou het parlement bijeenkomen om de verdaagde vergadering van 13 januari over de actuele Covid-situatie voort te zetten. Deze vergadering ging niet door, omdat een aantal volksvertegenwoordigers besmet waren en anderen in quarantaine waren.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

3 REACTIES

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSurinaamse minister van Volksgezondheid weer positief getest op Covid-19