Suriname ALTIJD Dichtbij

Suriname

Surinaamse minister van Financiën slachtoffer nep Facebookaccount die leningen aanbiedt

Geplaatst

op

Dcim100goprogopr0338.jpg

Minister Armand Achaibersing van Financiën en Planning distantieert zich van fake berichten die momenteel de ronde doen. Volgens het fake bericht biedt de minister leningen aan individuen of aan startende ondernemers die een bedrijf willen starten, tegen een rente van 2 procent, met een looptijd van 1 tot 10 jaren. “Dit is volstrekt onjuist!,” zegt de minister.

Achaibersing betreurt het dat kwaadwilligen de bevolking op een dwaalspoor proberen te brengen met deze onjuiste berichten. De bewindsman doet een dringend beroep op de samenleving niet in te gaan op deze aanbiedingen, die hen ten nadele zal komen. Verder wordt de bevolking erop geattendeerd slechts officiële kanalen te volgen voor informatie-inwinning.

Culturu.com

8 Reacties
8 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Mahinder
dinsdag 18 augustus 2020 03:46

Kan de politie niet ingrijpen door fb een melding te sturen van deze fb kanalen. Rusland doet het ook om verwarring te zaaien in een land. Onrust en bederf te zaaien zodat iemand zijn werk niet meer goed kan doen. Wie zal hier achter zitten om de regering shantoki Brunswijk nu al te willen beschadigen. Men speelt nu al vals. Gun en help deze regering om het land goed te regeren ipv op FB ministers vals te beschuldigen. Een mening over iemand is anders dan vals te beschuldigen en dat moet niet Wie zit er hier achter. Deze nieuwe minister… Lees verder »

Zwartje
dinsdag 18 augustus 2020 04:50

Zo laag om zoiets te doen ten nadele van staat en bevolking. Wanneer houdt men op met dat gelieg en bedrieg!! Mensen wordt wakker. Men wil deze regering nu al een slechte naam geven omdat het hun lukt om positief in de wereld te staan. De paarse ratten zitten hier achter. Sarie torie

Tjong tjong
dinsdag 18 augustus 2020 05:03

Sari.die mensen die vals zijn op de wereld. Geef die man de kans om Suriname te redden. Ze zaaien roddels op FB om deze minister van financiën te willen beschadigen. Want de vorige was niet goed willen ze deze een slechte naam geven. Gun de ministers de tijd Suriname op te bouwen

Keanu
dinsdag 18 augustus 2020 08:33

Dit nep fb account is natuurlijk door zo’n NDP dommie verzonnen. Zal mij niet verbazen als Bouterse of dat ding die ooit Dino had uitgepoept dit online heeft gezet. Een zus van Bouterse probeerde regelmatig online de NDP en de bijbehorende rovende moraalloze leden als redders van het land aan te prijzen. Heel snel hadden mensen door dat zij met verzinsels het roven en vernietigen van de NDP probeerde goed te praten. Armand Achaibersing is te slim om zoiets doms te doen. Hij heeft geen fb account. Achaibersing verdiende meer als directeur van een verzekeringsmaatschappij dan nu in een ministers… Lees verder »

Laatst bewerkt op 2 maanden geleden door Keanu
Koemaar
dinsdag 18 augustus 2020 09:24

Je zal altijd tegenpartij hebben die de regering wilt tegen werken. Ik kook vandaag doksa en de minister mag bij me komen eten. Maar de tegen partij krijgt niet want toen had ik geen doksen gekweekt. Nu heb ik doksen gekoopt. Bij Nickerie. Ik kweek nu. Ik vertrouw deze regering ik investeer nu in doksen.

Malti
dinsdag 18 augustus 2020 12:47

Mensen zijn slecht hoor. Zodra ze zien dat een ander het beter doet, Gelijk beginnen ze die varkens streken erop los te laten. Die meneer wilt Suriname redden. Wees toch blij . Ze kunnen niet zien als een ander goed doet. Dan gelijk een grote schade willen aanrichten. Zolang hij zijn werk goed deed en het volk heeft hem die mandaat dan gaat die kraboe en varkens niet lukken.

Stieko
dinsdag 18 augustus 2020 14:51

Bij elke scheet is het de NDP
Worden jullie niet moe van jezelf.
Alleen om ndp weer de schuld te geven kan het net zo goed iemand van dezelfde partij zijn, enkel dat ndp weer de schuld kan krijgen.
Ik ben neutraal maar wordt wel moe als ik weer dit soort reacties moet lezen.
Recht en waarheid maken vrij!

Noel
vrijdag 21 augustus 2020 15:01

Stieko zegt. “Bij elke scheet is het de NDP Worden jullie niet moe van jezelf.” Stieko natuurlijk is het een NDP lid of NDP fan die de huidige coalitie ook via sociale media kapot probeerd te maken. Iemand uit de coalitie gaat dit niet doen. Het geeft geen enkel persoonlijk voordeel. Stieko zegt “Ik ben neutraal maar wordt wel moe als ik weer dit soort reacties moet lezen”. Hoezo weer moe Stieko? Heb je liever dat de VHP en coalitie genoten zwijgen als ze steeds met valse verzonnen berichten worden beklad? Stieko zegt neutraal te zijn. Dat klinkt ongeloofwaardig. Hij/zij… Lees verder »Advertentie

Suriname

Augustus 2021 nieuwe veerboot voor verbinding Suriname en Frans-Guyana

Geplaatst

op

Franse Ambassadeur Antoine Joly

De nieuwe veerboot die de veerverbinding tussen Suriname en Frans-Guyana onderhoudt komt eind augustus 2021. Althans dat is de verwachting. Bij een werkbespreking tussen Suriname en Frankrijk vorige maand te Saint-Laurent-du-Maroni is dit onder andere naar voren gekomen.

Volgens de Franse ambassadeur Antoine Joly is toen ook gesproken over de bouw van de brug. Voor nu is de focus echter op de ingebruikname van de nieuwe veerboot. Na aankomst van de veerboot eind augustus 2021 volgt er dan eerst een testperiode van twee maanden.

Aan het veerbootproject inclusief havens aan beide zijden van de verbinding en onderzoek hangt een prijskaartje van € 10 miljoen. De financiering komt uit Europese fondsen € 3,5 miljoen, Frankrijk € 450.000, CNES € 250.000, de lokale regering van Frans-Guyana € 175.000 en Suriname € 625.000.

Joly vindt de brug over de Marowijnerivier een noodzaak voor de toekomst van de drie Guyana’s.

Culturu.com

 

Lees verder

Suriname

Financiële situatie bij SLM zorgwekkend

Geplaatst

op

Pz Tcr A340 Surinam Slm

Het bedrijf moet uit de rode cijfers. Dit heeft de president commissaris bij de Surinaamse Luchtvaartmaatschappij (SLM), Rajen Pahladsing bekend gemaakt. De financiële situatie waarin het bedrijf verkeert is zorgwekkend.

De situatie kan alleen gered worden als het personeel, directie, RvC en de regering in een richting kijken. Het halen van het bedrijf uit de rode cijfers, zal een taak zijn op zich.

De regering is geïnformeerd over de stand van zaken die spelen bij het bedrijf. Er zal samen met de regering gewerkt worden aan een plan dat de SLM zal helpen op eigen benen te staan. Dit zal over twee weken af moeten zijn.

Culturu.com

Lees verder

Meest gelezen