dinsdag 23 april 2024
25 C
Paramaribo
7.5 C
Amsterdam
3.7
(3)

Surinaamse Maurey G. met coke aangehouden in India

lees ook ...

Extra controle veroorzaakt betalingsproblemen bij onderwijs

Er is extra controle nodig binnen de betalingscyclus van het ministerie van Onderwijs, wetenschap en Cultuur (MinOWC). Bij enkele leerkrachten zorgt dit voor betalingsproblemen. Het gaat om extra uren...

Een internationaal cocaïnehandel is opgerold door de politie van Delhi. Onder de aangehoudenen bevind zich ook een 45-jarige Surinaamse vrouw die deel uitmaakt van deze criminele organisatie. Dit heeft de Indiase media bekend gemaakt. Een verdachte uit Uganda is ook opgepakt in deze zaak.

Volgens informatie van de politie bevind het hoofdkwartier zich in Zuid Amerika, met vertakkingen in Mumbai, Bengaluru, Ahmedabad en Delhi. “Het smokkelwaar werd de afgelopen maanden clandestien India binnengesmokkeld door het slim te verpakken in damesportemonnees en cosmetische artikelen”, zegt een politiewoordvoerder.

Na geïnformeerd te zijn geworden heeft de politie een inval gedaan in een hotel te Karol Bagh in Delhi, waar Maurey G, logeert vanaf 11 februari, en het was raak. In haar hotel kamer bleek meer dan een kilo pure cocaine te zijn, die op professionele wijze is verpakt in damestassen, deodorantcontainers enzovoort teruggevonden, meld de politiewoordvoerder verder.

Maurey G. bleek op 14 februari, voorafgaand aan haar arrestatie, een deel van de door haar vervoerde drugs afgeleverd te hebben aan een andere buitenlandse vrouw, die ook werd aangehouden.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSurinaamse Maurey G. met coke aangehouden in India