Suriname ALTIJD Dichtbij

Suriname

Surinaamse Luchtvaartmaatschappij mag vliegen naar New York

Geplaatst

op

Slm Directeur Radjesh Radjkoemar. Foto Nii

De SLM heeft toestemming gekregen om via Georgetown te vliegen naar New York. Volgens Radjesh Radjkoemar, directeur van de luchtvaartmaatschappij, heeft het bedrijf plannen om in de eerste periode twee keer per week te vliegen vanuit Paramaribo naar de John F. Kennedy Airport in New York via Georgetown.

Volgens de SLM-topman wordt met deze topbestemming inhoud gegeven aan het beleid om Suriname verder met de wereld te connecten en een boost te zijn voor de business community en toeristen. Jaren geleden waren er al gesprekken gaande tussen de Guyanese regering en de national carrier met betrekking tot deze vliegroute, beweert Radjkoemar.

Culturu.com

1 Reactie
1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
dilo
vrijdag 10 juli 2020 21:31

Zodat er meer corana virussen naar Suriname kunnen worden gebracht.
De grijze oude gek Trump geeft niks om zijn eigen bevolking. Wel om het vermeerderen van Covid-19.
En nu gaat de SLM de kans op meer besmettingen in Suriname eventjes helpen vergroten.Advertentie

Suriname

Suriname…..Ronnie Brunswijk zal voor het eerst waarnemen als president

Geplaatst

op

Whatsapp Image 2020 08 08 At 00.57.23

Op zaterdagochtend vertrekt President Santokhi richting buurland Guyana en keert zondagmiddag terug.

Een mooie gelegenheid voor het voeren van bilaterale gesprekken. Er zullen namelijk in Guyana, een aantal CarIbische leiders aanwezig zijn voor de bijwoning van de inauguratie van het nieuwe Guyanese staatshoofd.

De Vice-President Ronnie Brunswijk zal dan de scepter zwaaien in Suriname tijdens de afwezigheid van Santokhi. Voor Santokhi zal dit zijn eerste buitenlands optreden zijn. Hij zal worden vergezeld door mevrouw Santokhi en de minister Albert Randin van Buitenlandse Zaken, International Business en Internationale Samenwerking. Volgens de President is onder de huidige omstandigheden geen ruimte voor een grote delegatie.

Culturu.com

Lees verder

Suriname

Surinaams gezin aangevallen door Braziliaanse bijen

Geplaatst

op

Whatsapp Image 2020 08 07 At 22.53.48

Te Peperpot in het district Commewijne, was een man op zijn perceel bezig met ontbossing. Er werd gebruik gemaakt van een graafmachine.

Er lagen banden op het terrein waarin Braziliaanse bijen genesteld waren. De man was vergezeld van zijn vrouw en een 6 jarige jongen. Het drietal was zich van geen kwaad bewust. Bij nadering van de plek waar de bijen zich bevonden, werden zij door de zwerm aangevallen.

Gelukkig verkeren de drie buiten levensgevaar.
De brandweer werd ingeschakeld en ook zij werden aangevallen. Doordat de bijen zeer agressief waren, heeft de brandweer gemeend om de bestrijding in de avond voort te zetten.

Culturu.com

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen