woensdag 21 april 2021
27.1C
Paramaribo
10.9C
Amsterdam
0
(0)

Surinaamse Landbouwers kunnen fondsen aanvragen voor Landbouwprojecten

lees ook ...

Rondhout export tijdens Lockdown?

Het afgelopen weekeind was er 'Total Lockdown' wat inhield dat de Surinaamse burgers vanaf vrijdag 16 april 06.00 uur 's middags tot maandag 08.00 uur 's morgens hun voet niet op straat mochten zetten...

Het ministerie van Landbouw, Veeteelt en Visserij heeft op donderdag 25 februari 2021 de eerste workshop gehouden voor het indienen van voorstellen voor een kleine of grote financiële injectie(Grant) van de Matching Grant Facility (MGF) van de Suriname Agriculture market Access Project (SAMAP).

Deze eerste workshop was speciaal voor het team ‘Resource Network SAMAP’, dat zal assisteren bij het aanvraagproces voor een Small of Large Grant van de MGF. Vanaf volgende week volgen er meerdere workshops voor geïnteresseerden die een Grant willen aanvragen bij de MGF van SAMAP.

SAMAP is een initiatief van de Regering van Suriname onder leiding van het Ministerie van Landbouw, Veeteelt en Visserij en uitgevoerd door de Voedsel- en landbouworganisatie van de Verenigde Naties (FAO) met middelen van de Europese Unie (EU).

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSurinaamse Landbouwers kunnen fondsen aanvragen voor Landbouwprojecten