dinsdag 21 mei 2024
29 C
Paramaribo
16 C
Amsterdam
0
(0)

Surinaamse Hindilessen in de schijnwerpers tijdens diploma-uitreiking in Nickerie

lees ook ...

President Santokhi ontvangt update over veiligheid en Operat...

President Chan Santokhi kreeg vrijdag een update over de veiligheidssituatie in Suriname van de Nationale Veiligheidscommissie. Tijdens de bijeenkomst werden de statistieken van de afgelopen twee weke...

Op zondag 21 april 2024 vierde de Suriname Hindi Parishad (SHP) de diploma-uitreiking van Hindi-studenten in Nickerie. De ceremonie, gehouden op het commissariaat, was een gelegenheid waarbij studenten gedichten voordroegen en erkenning kregen voor hun toewijding aan het leren van de Hindi taal.

De voorzitter van de Sri Rám mandir, de heer Debi, benadrukte het belang van het leren van Hindi voor de ontwikkeling en macht van jongeren, terwijl andere sprekers, zoals DNA-leden Hariette Ramdien en Niesha Jhakry, ook de waarde van meertaligheid en culturele identiteit onderstreepten.

Hoogtepunten van de ceremonie waren de uitreiking van tablets aan de topstudenten, gesponsord door de first lady, en gesloten enveloppen met inhoud van de heer Narsingh (N.V. Narvin) aan de negen bestgeslaagden. De voorzitter van SHP, de heer S. Pramsoekh, bedankte alle betrokkenen en benadrukte het belang van het behoud en de groei van Hindilessen in Nickerie en landelijk.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSurinaamse Hindilessen in de schijnwerpers tijdens diploma-uitreiking in Nickerie