maandag 8 augustus 2022
32.4 C
Paramaribo
20.2 C
Amsterdam
0
(0)

Surinaamse ex-vicepresident Adhin aangehouden

lees ook ...

Nationaal herstelplan Gezondheidszorg 2022- 2025

De lancering van het Nationaal Herstelplan voor de Gezondheidszorg vond op 19 juli jongstleden plaats in het Assuria high rise gebouw. Minister Amar Ramadhin van Volksgezondheid zei zeer verheugd te z...

NDP-parlementariër en voormalig vicepresident Ashwin Adhin is vandaag opgehaald door de politie. Dat heeft fractieleider Rabin Parmessar zojuist meegedeeld in De Nationale Assemblee. “Het kan niet anders dat hij dan als verdachte is opgehaald,” zegt Parmessar.

Adhin was opgeroepen om zich aan te melden, maar zijn advocaten hebben een brief geschreven om te vragen in welke hoedanigheid hij wordt opgeroepen. Deze kwestie heeft te maken met vernielingen die aangebracht zijn op het Kabinet van de Vicepresident.

Minister Kenneth Amoksi van Justitie en Politie (Juspol) verduidelijkte dat Adhin vrijdag opgeroepen was voor verhoor, maar hij meldde zich niet aan. “Hij moest zich vandaag tussen 09.00 uur en 10.00 uur weer aanmelden, maar kwam niet opdagen. De politie heeft hem daarna opgespoord en aangehouden”, zei Amoksi in het parlement.

De NDP-fractie heeft besloten zich terug te trekken.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSurinaamse ex-vicepresident Adhin aangehouden