zondag 27 november 2022
25 C
Paramaribo
6.9 C
Amsterdam
0
(0)

Surinaamse ex-vicepresident Adhin aangehouden

lees ook ...

Symposium to identify patients with stroke

A conference was arranged to educate primary care doctors on how to diagnose, treat, and refer patients who have suffered a stroke. Guidelines for the "Stroke Symposium" have been created in cooperati...

NDP-parlementariër en voormalig vicepresident Ashwin Adhin is vandaag opgehaald door de politie. Dat heeft fractieleider Rabin Parmessar zojuist meegedeeld in De Nationale Assemblee. “Het kan niet anders dat hij dan als verdachte is opgehaald,” zegt Parmessar.

Adhin was opgeroepen om zich aan te melden, maar zijn advocaten hebben een brief geschreven om te vragen in welke hoedanigheid hij wordt opgeroepen. Deze kwestie heeft te maken met vernielingen die aangebracht zijn op het Kabinet van de Vicepresident.

Minister Kenneth Amoksi van Justitie en Politie (Juspol) verduidelijkte dat Adhin vrijdag opgeroepen was voor verhoor, maar hij meldde zich niet aan. “Hij moest zich vandaag tussen 09.00 uur en 10.00 uur weer aanmelden, maar kwam niet opdagen. De politie heeft hem daarna opgespoord en aangehouden”, zei Amoksi in het parlement.

De NDP-fractie heeft besloten zich terug te trekken.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSurinaamse ex-vicepresident Adhin aangehouden