dinsdag 21 mei 2024
29 C
Paramaribo
16 C
Amsterdam
5
(1)

Surinaamse en Braziliaanse politie bundelen krachten tegen georganiseerde misdaad

lees ook ...

OM maakt opnieuw illegale landingsbaan in Avanavero onklaar

Het Openbaar Ministerie (OM) van Suriname heeft aangekondigd dat een landingsbaan in Avanavero, gelegen in het westen van Suriname, die voorheen werd gebruikt voor illegale activiteiten en op 1 decemb...

De hoofdcommissaris van politie Bryan Isaacs, korpschef van het Korps Politie Suriname (KPS), heeft onlangs de scheidende Federale Politie Attaché van Brazilië in Suriname, Federale Politie commissaris Luiz Carlos Ramos Porto. Na bijna drie jaar dienst in Suriname zal de Federale Politie Attaché een nieuwe standplaats krijgen.

De korpschef benadrukte tijdens de ontvangst de nauwe samenwerking tussen de Polícia Federal en het KPS op verschillende veiligheidsgebieden. Hij memoreerde ook de vele trainingen die zijn aangeboden door de Polícia Federal. De Federale Politie Attaché bedankte het Korps Politie Suriname voor de samenwerking gedurende zijn periode in Suriname en liet weten het land in zijn hart te dragen.

Zijn opvolger zal binnenkort naar Suriname afreizen om de taken over te nemen. Het KPS heeft aangegeven samen met de Polícia Federal de strijd tegen georganiseerde misdaad voort te zetten.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSurinaamse en Braziliaanse politie bundelen krachten tegen georganiseerde misdaad