Suriname ALTIJD Dichtbij

Suriname

Surinaamse Dollar (SRD) koers enigzins stabiel

Geplaatst

op

Nadat de koers voor de euro en de Amerikaanse Dollar vorige week wat waren gedaald bleek gister dat de straatkoersen gelijk zijn gebleven. Bij verschillende cambio’s werd de USD voor 8 SRD verkocht en voor 7,90 SRD gekocht. Vrijdag en zaterdag werden dezelfde tarieven gehanteerd voor kopers en verkopers van de valuta.

Ook voor de euro is dezelfde trend te zien. Die word nog steeds voor 9 SRD verkocht en voor 8,90 SRD gekocht. Vandaag wordt op de website van de Centrale bank van Suriname vermeld dat de wisselkoers voor de Amerikaanse Dollar inkoop 7,62 SRD om verkoop 7,76 SRD is. Voor de Euro geldt dat het inkoop 8,55 SRD om verkoop 8,74 SRD is.

Cambiohouders geven aan dat zij er nog steeds in geloven dat de koersen weer zullen dalen. Zeker nadat de regering recentelijk bekend had gemaakt de cambio’s te willen betrekken bij het stabiliseren en verlagen van de koers.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Suriname

Nederlandse toerist beroofd in Suriname

Geplaatst

op

By

Paramaribo – Een Nederlandse toerist is dinsdagavond in Paramaribo beroofd van haar tas. Zij liep over de Domineestraat komende vanuit de richting van de Waterkant. Ter hoogte van een hotel kwamen twee ongewapende mannen bij haar. Een van hen rukte de tas van de vrouw weg waarna hij samen met zijn kompaan rende in de richting van de Zwartenhovenbrugstraat. Het slachtoffer liep geen letsel op. Zij had SRD 1.000, een credit card en een Nederlands paspoort in haar tas. De politie werd gealarmeerd dat de vrouw was beroofd, waarna zij naar de plaats ging voor onderzoek. De politie is nog opzoek naar de daders.

Lees verder

Suriname

Drie Surinaamse mensensmokkelaars aangehouden

Geplaatst

op

By

De politie in Suriname heeft in de late avond van zondag 9 december tijdens een auto controle een 19, 23 en 25 jarige man aangehouden op verdenking van mensensmokkel.

Tijdens de controle bleek achterin een personenbus achtien
illegale Haïtianen vanuit Coronie naar Paramaribo te vervoeren. 
De groep van illegale Haïtianen bestaat uit vier mannen, zes vrouwen en acht minderjarige kinderen van wie 3 jongens en vijf meisjes zijn. De illegalen en de aangehouden verdachten werden overgedragen aan de afdeling Trafficking In Person (TIP).

Lees verder

Meest gelezen

© 2018 - Culturu.com | Design by @workdesign |