Suriname ALTIJD Dichtbij

Suriname

Surinaamse Dollar slechtst presterende valuta in 2016

Geplaatst

op

Het nationale betaalmiddel van Suriname, de SRD (Surinaamse Dollar) behoort wereldwijd tot één van de slechtst presterende valuta in 2016, dat vermeld dePeople’s Democratic Party of Nigeria in een tweet. Samen met de Venezolaanse Bolivar (VEF) en de Nigeriaanse Naira (NGN) staat het in de top 3 van slechtste valuta.


De enorme koersdalingen en de financiële instabiliteit van het land hebben ervoor gezorgd dat de Surinaamse Dollar momenteel een zwakke munteenheid is.

Op dit moment is de koers:
SRD 1 = 0,1372 USD
SRD 1 = 0,1216 EUR

De Nigeriaanse Naira is op dit moment:
NGN 1 = 0,00317 USD
NGN 1 = 0,00281 EUR

De Venezolaanse Bolivar:
VEF 1 = 0,10051 USD
VEF 1 = 0,08904 EUR

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Suriname

Nieuws Report: Avondvierdaagse telt ruim 5200 deelnemers

Geplaatst

op

By

De Bedrijven Vereniging Sport en Spel, BVSS, heeft vandaag een aanvang gemaakt met hun vijf en vijftigste avondvierdaagse. Dit jaar telt de
avondvierdaagse ruim 5200 deelnemers. Ondanks het onweer verschenen veel van de lopers en natuurlijk ook de passieve lopers op de been om van het grootste sport evenement van Suriname te genieten.

Lees verder

Suriname

Politie pakt 27 sexwerkers op

Geplaatst

op

By

De politie van regio Paramaribo heeft in de nacht van zaterdag 20- op zondag 21 april opgetreden tegen commerciele sekswerkers die de openbare orde en rust verstoorden in de Eugene Gessel- (Hoogestraat)en de Waaldijkstraat. Deze vrouwen, 19 in totaal, zijn aangehouden en ter voorgeleiding en overgebracht het politie bureau Geyersvlijt.

Zondagmorgen zijn de vrouwen door de politie heen gezonden. Dat gebeurde na afstemming met het Openbaar Ministerie. Het betreft vrouwen met de Surinaamse-en andere nationaliteiten. Het onderzoek met betrekking tot de status van de vreemdelingen hier te lande wordt voortgezet.

Een week eerder had de politie van het politie ressort Centrum ook opgetreden tegen travestieten in de omgeving van de Rooseveldkade. Ook zij zorgden voor verstoring van de openbare orde en rust. Daarbij waren 8 aangehouden die na afstemming met het Openbaar Ministerie ook zijn heen gezonden door de politie Deze travestieten zijn allemaal Surinamers en oefenen ook het oudste beroep ter wereld uit.

Lees verder

Meest gelezen