dinsdag 25 januari 2022
26.6 C
Paramaribo
3 C
Amsterdam
5
(1)

Surinaamse Centrale Bank en De Nederlandsche Bank werken samen

lees ook ...

Intensivering samenwerking Rio Branco Instituut Brazilië

Minister Albert Ramdin van Buitenlandse Zaken (BIBIS) wil de samenwerking met  het prestigieuze Rio Branco Instituut Intensiveren. Dat zei minister Ramdin op 18 januari jongstleden. Het Rio Branco Ins...

De secretaris van De Nederlandsche Bank (DNB), Cees Ullersma, heeft onlangs een tweedaags bezoek gebracht aan Suriname. Met de Centrale Bank van Suriname (CBvS) zal DNB een technische samenwerking aangaan.

Er zal een gericht actieplan worden bewerkstelligd, waarbij de aangeboden technische ondersteuning mede zal bijdragen aan het inmiddels ingezette proces van het herstel van de integriteit en het vertrouwen van CBvS.

Governor Maurice Roemer zegt uit te kijken naar een vruchtbaar verloop van de samenwerking. Vanaf eind vorig jaar zijn de banken in overleg met elkaar om te komen tot een technische samenwerking, meldt de CBvS in een persbericht.

Tijdens het oriëntatiebezoek van Ullersma op 27 en 28 april zijn gesprekken gevoerd met de leiding van de bank en de verschillende afdelingshoofden van het Directoraat Toezicht en Kredietwezen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Nederland, Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeNederlandSurinaamse Centrale Bank en De Nederlandsche Bank werken samen