Suriname ALTIJD Dichtbij

Suriname

Surinaamse Bushouders eisen betaling van regering

Geplaatst

op

Unnamed

Surinaamse Bushouders en buschauffeurs eisen dat de achterstallige brandstofcompensatie die de regering had beloofd wordt uitbetaald. Zij hebben gisteren hun misnoegen geuit aan de Particuliere Lijnbushouders Organisatie (PLO). Het gaat om een achterstand van zes maanden tot negen maanden.

Aan de regering wordt gevraagd de achterstallige betalingen en ook de compensatie voor de lockdown periode waarin zij niet hebben kunnen rijden wordt uitbetaald. De bushouders geven de regering een ultimatum tot en met zondag om aan de betalingen te voldoen. – Culturu.com

3 Reacties

3
Reageer op dit artikel

1000
Blaka

Weer een ander stroom aan de nek va deze regering. Zou nu niet de baas willen zijn van ee regering waar iedereen je vloekt haat of ja de dood wenst. Gelukkig zijn er ook mensen die deze regering alle goeds wensen en alle goeds zien. Bushouders wees gerust,alles komt terecht.

Sander

Jullie kunnen zoveel eisen. Maar onthou 1 ding van een kale kip kan je niets plukken. Dus begin een ander beroep te kiezen. Jullie maken de straten onveilig met jullie arrogante rijgedrag.

Charles

Vroeger was het zo gezellig als je een lijn 9 of een lijn 8 nam. Poku.het was een feest in de bus. Een uitje. Nu alles is gehaast gestrest geld geld geld. De bus ontwijk ik nu en loop maar naar de stad en als het niet hoeft blijf ik lekker thuis. Me huis bijt me niet. Ik pendel tussen Nederland en Suriname. Dan als ik in nl in de bus zit vraag ik me af wanneer zal Suriname dit ook hebben bussen die met de tijd vertrekken en aankomen. Minder stress gevloekt en de weg word dan weer normaalAdvertentie

Suriname

Suriname noteert 12e COVID-19-geval

Geplaatst

op

Breaking News

In Suriname is de twaalfde positieve case van COVID-19 gemeld. Het zou gaan om een werker uit de Surinaamse goudvelden. Het nieuws is zojuist geplaatst op de COVID-19-website.

De man is op 25 mei in de avond vanuit Frans-Guyana per boot afgereisd naar Albina, deelt het ministerie van Volksgezondheid mee. 

Culturu.com

Lees verder

Suriname

Regering: Waarnemers OAS en Caricom blijven langer in Suriname

Geplaatst

op

Unnamed (2)

De regering van Suriname heeft laten weten dat de waarnemers van de Organisatie van Amerikaanse Staten (OAS) en de Caricom langer in Suriname zullen blijven. Het Onafhankelijk Kiesbureau (OKB) heeft vandaag de mededeling ontvangen.

Het langer blijven heeft temaken met het afhandelen van het verkiezingsproces. De processen- verbaal in Paramaribo zullen twee dagen in beslag nemen om afgerond te worden. Daarom is het volgens de regering belangrijk dat de internationale waarnemers het proces kunnen blijven volgen en zo een rapport kunnen uitbrengen.

De missie zou aanvankelijk vandaag uit Suriname vertrekken. – Culturu.com

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen