zondag 27 november 2022
25 C
Paramaribo
6.9 C
Amsterdam
5
(1)

Surinaamse burgers blijven lockdownmaatregelen overtreden

lees ook ...

Wageningen wordt toerismerijp gemaakt

Er valt veel uit het koloniale verleden te bezichtigen in Wageningen in het district Nickerie. Dit kan vooral het toerisme ten goede komen en daarmee ook de ontwikkeling van het ressort. Een werkgroep...

De politie blijft het druk hebben om lockdownovertreders aan te houden en over te brengen naar de Politie Academie. Alleen vrijdagavond zijn bij een gezamenlijke controle, waarbij verschillende politie-eenheden waren betrokken 96 personen overgebracht naar de Politie Academie. Sleepbedrijven hadden ook werk om voertuigen, in opdracht van de wetsdienaren, weg te slepen.

De politieactie werd gehouden aan de Van ‘t Hogerhuysstraat ter hoogte van het tankstation GOw2. Personen die niet over een dispensatiebrief beschikten werden naar de kant gesommeerd.

Er zijn totaal 46 autobestuurders met hun voertuigen begeleid naar de Politieacademie, terwijl 36 overtreders vanuit GOw2-servicestation per bus werden afgevoerd.

De minister van Volksgezondheid, Amar Ramadhin, heeft overtreders gewaarschuwd om zich te houden aan de maatregelen. Na zeven uur ’s avonds tot vijf uur de volgende ochtend moeten burgers die niet in het bezit zijn van een dispensatiebrief thuis blijven.

Sommige burgers houden zelfs feestjes en dat is niet toegestaan. Op Sophia’s Lust heeft de politie een feest stopgezet en de mensen weggestuurd, waarna de ruit van de politiebus is kapotgeslagen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSurinaamse burgers blijven lockdownmaatregelen overtreden