zondag 14 augustus 2022
24.4 C
Paramaribo
26.9 C
Amsterdam
0
(0)

Surinaamse Bankiersvereniging heeft nieuwe voorzitter

lees ook ...

Minister Nurmohamed belooft aanpak infrastructuur Apoera

Een delegatie van het ministerie van Openbare Werken (OW) zal binnenkort een bezoek brengen aan Apoera in West-Suriname om zowel de weginfrastructuur als andere infrastructurele problemen in details t...

Steven Coutinho, de huidige directeur van De Surinaamsche Bank (DSB), is de nieuwe voorzitter van de Surinaamse Bankiersvereniging (SBV). Het nieuwe bestuur is op 7 juni aangetreden. Het volledig nieuwe bestuur is op de laatstgehouden algemene ledenvergadering (ALV) bij acclamatie gekozen.

De overige bestuursleden zijn Keith Johnson (vic voorzitter), Percy Clenem (secretaris) en Rafiek Sheoradjpanday (treasurer). De leden hebben de uittredende voorzitter, Eblein Frangie van de Finabank, op de ALV bedankt voor de manier waarop hij leiding heeft gegeven aan de vereniging.

De nieuwe bestuursleden zijn Frangie ook erkentelijk voor zijn bijdrage. In de komende weken zal het nieuwe bestuur kijken naar voortzetting en of aanvulling van het beleid dat de voorgaande jaren is uitgezet.

“Belangrijk is dat we midden in de samenleving staan. Dat wij de samenleving kunnen
informeren en als sector samenwerkingen onderling kunnen blijven garanderen, altijd ten
voordele van de klant. Tegelijkertijd staan we er om de integriteit en veiligheid van de sector te garanderen”, zegt Coutinho.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSurinaamse Bankiersvereniging heeft nieuwe voorzitter