zaterdag 13 april 2024
26.7 C
Paramaribo
15 C
Amsterdam
3
(3)

Surinaamse auteur Gail Eijk presenteert nieuw boek in Nederland

lees ook ...

Surinaamse taekwondo deelnemers missen Olympische spelen in ...

De Surinaamse taekwondo-deelnemers zijn er niet in geslaagd zich te kwalificeren voor de Olympische Spelen later dit jaar in Parijs, Frankrijk. Ondanks hun deelname aan een kwalificatietoernooi in de ...

Aan het begin van deze maand vertrok de Surinaamse schrijfster, journaliste en presentatrice Gail Eijk naar Nederland. Op haar verjaardag, 5 maart jongstleden, presenteerde ze haar nieuwe boek ‘Splinters op mijn pad’ in Amsterdam.

Tijdens haar verblijf in Europa genoot ze van uitstapjes naar onder andere Parijs, Venetië en België, en nam ze deel aan verschillende evenementen rondom haar boek. Voordat Gail aan het einde van de week weer terugvliegt naar Suriname, staat er echter nog één speciale presentatie en signeersessie van haar boek gepland op woensdag 20 maart in Amsterdam Zuidoost.

Deze bijeenkomst vindt plaats om 17.30 uur bij Grandcafé Holendrecht, gelegen aan Holendrechtplein 30 in Amsterdam.

“Voor degenen in de Bijlmer die erbij willen zijn, kijk ik ernaar uit om jullie te zien. Ter plaatse is het ook mogelijk om een boek bij mij te kopen. Kort daarna keer ik terug naar Suriname,” aldus Gail Eijk.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Nederland, Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeNederlandSurinaamse auteur Gail Eijk presenteert nieuw boek in Nederland