vrijdag 29 september 2023
27.1 C
Paramaribo
18.4 C
Amsterdam
0
(0)

Surinaamse atleet wint marathon in Frans Guyana

lees ook ...

Minister Ramdin vergadert met Haiti, Kenya en de Vs over Ha...

Minister Albert Ramdin heeft op vrijdag 22 september 2023 op uitnodiging van zijn Amerikaanse collega Anthony Blinken, deelgenomen aan een onderhoud met internationale partners, waaronder de minister ...

Minister Gracia Emanuël van Regionale Ontwikkeling en Sport feliciteerde onlangs de atleet, Janiek Pomba namens het ministerie met het winnen van de marathon in Frans Guyana, welke werd gelopen van St. Jean naar St. Laurent Du Maroni.

De minister wil hierbij ook de andere deelnemers bemoedigen die namens Suriname aan deze marathon hebben meegedaan, maar helaas niet in de prijzen zijn gevallen. Er gaat ook een felicitatie uit naar de Surinaamse assistent-arbiter Mijensa Rensch, die aanstaande woensdagochtend rond 07.00 uur Surinaamse tijd in de halve finale van het vrouwen voetbalwereldkampioenschap zal leiden.

Mijensa Rensch maakt deel uit van de groep onder leiding van de Amerikaanse arbiter Tori Penso, die de leiding heeft over de ontmoeting tussen gastland Australië en Europees kampioen Engeland.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSurinaamse atleet wint marathon in Frans Guyana