woensdag 24 juli 2024
31 C
Paramaribo
17.4 C
Amsterdam
0
(0)

Surinaamse atleet wint marathon in Frans Guyana

lees ook ...

Ondernemer beboet voor valse aangifte en misbruik van vrijst...

Een ondernemer heeft geprobeerd om drie containers met goederen onder het vrijstellingsregiem te importeren door valse aangifte te doen over de inhoud. In het geautomatiseerd aangiftesysteem van de do...

Minister Gracia Emanuël van Regionale Ontwikkeling en Sport feliciteerde onlangs de atleet, Janiek Pomba namens het ministerie met het winnen van de marathon in Frans Guyana, welke werd gelopen van St. Jean naar St. Laurent Du Maroni.

De minister wil hierbij ook de andere deelnemers bemoedigen die namens Suriname aan deze marathon hebben meegedaan, maar helaas niet in de prijzen zijn gevallen. Er gaat ook een felicitatie uit naar de Surinaamse assistent-arbiter Mijensa Rensch, die aanstaande woensdagochtend rond 07.00 uur Surinaamse tijd in de halve finale van het vrouwen voetbalwereldkampioenschap zal leiden.

Mijensa Rensch maakt deel uit van de groep onder leiding van de Amerikaanse arbiter Tori Penso, die de leiding heeft over de ontmoeting tussen gastland Australië en Europees kampioen Engeland.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSurinaamse atleet wint marathon in Frans Guyana