zondag 19 mei 2024
26.6 C
Paramaribo
18.1 C
Amsterdam
0
(0)

Surinaamse ambassadeur bespreekt urgenties met Wereldhandelsorganisatie in Genève

lees ook ...

Women in Business wil cosmetisch laboratorium

Locale cosmetica is in winkels te koop. Een aantal ’producenten’ beginnen met een product na het bekijken van een youtube filmpje zonder formule. Deze mensen moeten volgens de stichting Women in Busin...

Aroen Jadoenathmisier, de Permanente Vertegenwoordiger van Suriname in Genève, heeft onlangs zijn geloofsbrieven overhandigd aan Ngozi Okonjo-Iweala, de directeur-generaal van de Wereldhandelsorganisatie (WTO). Tijdens de ontmoeting bedankte de ambassadeur Okonjo-Iweala voor de goede samenwerking tussen Suriname en de WTO en werden enkele urgente zaken besproken.

Hierbij lag de nadruk op de ratificatie van de overeenkomst voor visserijsubsidies, waarvoor spoedige afhandeling werd gevraagd. De WTO en Suriname zijn van plan de onderhandelingen voor de overeenkomst voor agrarische cultuur snel voort te zetten.

Okonjo-Iweala benadrukte ook de belangrijke kwesties van geschillenbeslechting, investeringsfacilitering voor ontwikkeling en regionale handelsovereenkomsten op de agenda van de WTO. Beide partijen onderstreepten het belang van de Permanente Missie van Suriname in Genève om de samenwerking met de WTO en binnen de Caricom te versterken.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSurinaamse ambassadeur bespreekt urgenties met Wereldhandelsorganisatie in Genève