dinsdag 27 februari 2024
31 C
Paramaribo
4 C
Amsterdam
0
(0)

Surinaamse Agro-ondernemers aangemoedigd deel te nemen aan Agrofest 2024 op Barbados

lees ook ...

Surinaamse agro-ondernemers zien kansen op Agrofest 2024 voo...

Op vrijdag 23 februari ging de Agrofest 2024 van start in Queens Park op Barbados, met de deelname van Suriname, Cuba, Guyana en Brazilië. De opening van het evenement werd verricht door de Barbadiaan...

Het ministerie van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) en het directoraat Toerisme van het departement Transport, Communicatie en Toerisme (TCT) hebben op dinsdag 9 januari een informatiesessie gehouden om potentiële belangstellenden te informeren over de deelname aan Agrofest 2024 op Barbados. Het evenement vindt plaats van 23 tot en met 25 februari.

Ongeveer 40 geïnteresseerde belanghebbenden reageerden enthousiast tijdens de sessie, waarbij uitgebreid werd ingegaan op vragen uit de sector. Succesverhalen werden gedeeld door Nitesh Ramlakhan en Diego Rodriquez, die eerder deelnamen aan Agrofest. Sieske Rama van het directoraat Toerisme benadrukte het belang van agro-toerisme aan de stakeholders.

LVV-minister Parmanand Sewdien moedigde ondernemers aan met de woorden: “Barbados wacht op ons. Er is vraag naar voedsel, onze agro-ondernemers produceren gezonde voeding en er is afzet. Wij gaan voor export en dit is wederom een kans voor Suriname!”
De informatiesessie werd positief ontvangen door de stakeholders, en er zijn vervolgafspraken gemaakt.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSurinaamse Agro-ondernemers aangemoedigd deel te nemen aan Agrofest 2024 op Barbados