vrijdag 31 maart 2023
32 C
Paramaribo
10.3 C
Amsterdam
3
(2)

Banken, SZF en RGD morgen dicht; we protesteren allemaal!

lees ook ...

Commissie geïnstalleerd voor evaluatie Ontslagwet 2018

De Ontslagwet van 2018 zal worden geëvalueerd door de commissie 'Evaluatie Ontslagwet 2018', die onlangs is geïnstalleerd voor een periode van 6 maanden. Minister Steven Mac Andrew van Arbeid Werkgele...

De Surinaamsche Bank doet morgen 17 februari ook mee aan het protest tegen de huidige regering. De regering moet opstappen! Surinamers lijden honger. De regering steelt constant via NEP bedrijven en ze reizen de wereld rond van het geld van het volk met hun hele familie.

We zijn blij met de participatie van elke Surinamer. Wij hebben een ieder nodig, omdat wij allen ten onder gaan aan deze asociale en egoïstische leiders. Hieronder de post van de Surinaamsche Bank:

De Surinaamsche Bank Werknemersorganisatie (DSBWO) is aangesloten bij de progressieve vakcentrale C-47. De bonden (ook DSBWO) die aangesloten zijn bij C-47, leggen op vrijdag 17 februari het werk neer. Al onze kantoren zijn vanaf 10.00 uur gesloten; Onze excuses voor dit ongerief. Wij adviseren u zoveel als mogelijk gebruik te maken van Internet Banking, Mobile Banking app en onze ATM- en POS-apparaten.

Ook de Regionale Gezondheidsdienst (RGD)heeft laten weten morgen 17 februari ook in actie te gaan. Wij heten hen welkom.

Ook het Staats Zieken Fonds(SZF) is van de partij morgen. Strey de’f strey, wi no sa frede. Gado de wi fesiman!

 

 

Ook de bonden van de Hakrinbank en Godo hebben bekend gemaakt morgen mee te doen met de protestactie.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameBanken, SZF en RGD morgen dicht; we protesteren allemaal!