Suriname ALTIJD Dichtbij

Suriname

Surinaams waterbedrijf waarschuwt bevolking voor roversbende

Geplaatst

op

door

De NV Surinaamse Waterleiding Maatschappij (SWM) heeft haar handen vol om burgers via social media te waarschuwen dat er een roversbende actief is die zich voordoet als medewerkers van het waterleidingsbedrijf.

De rovers kloppen aan bij nietsvermoedende mensen en doen zich voor al controleur van de Surinaamse Waterleiding Maatschappij. In een gesprek geven de rovers aan het huis te moeten betreden om controlewerkzaamheden te kunnen verrichten. Eenmaal binnen beroven de nep medewerkers de bewoners.

Marlon Oosterling, directeur van de waterleidingmaatschappij adviseert haar klanten om medewerkers niet zomaar binnen te laten. In 9 van de 10 gevallen hoeft een medewerker niet naar binnen om werkzaamheden te kunnen uitvoeren. Voor de enkele gevallen kunnen de medewerkers van de waterleidingmaatschappij zich legitimeren met een Badge met daarop het logo van het bedrijf en foto van de medewerker. Daarnaast dragen de medewerkers altijd een SWM-uniform en rijden zij in een dienstvoertuig met daarop duidelijk het logo van het waterbedrijf.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Suriname

Video Report: Afscheid overleden kinderen door brand in Suriname

Geplaatst

op

door
Afscheid kinderen brand Suriname
Lees verder

Suriname

Politie beboet 38 buschauffeurs en trekt 25 vergunningen in

Geplaatst

op

door

Politieambtenaren van de afdeling Algemene Surveillance Dienst hebben in samenwerking met ambtenaren van de afdeling Transport van het ministerie van Openbare Werken, Transport en Communicatie (OWT&C) verbaliserend opgetreden tegen buschauffeurs. Tijdens deze controle zijn 38 buschauffeurs beboet voor onder andere rijden op zodanige wijze, waardoor zij het verkeer nodeloos belemmerden en in gevaar brachten. Er zijn 25 lijnbusvergunningen ingetrokken, omdat de vergunninghouders zich niet hebben gehouden aan de voorwaarden.

Dertien buschauffeurs hebben gereden zonder een vergunning, terwijl één heeft gereden met een vervalste chauffeur kaart. De politie roept alle lijnbushouders op, om extra controle uit te oefenen op de buschauffeurs en erop toe te zien dat zij de nodige documenten bij zich hebben. Er zullen maatregelen worden getroffen tegen buschauffeurs die de wettelijke regels niet naleven.

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen

X