woensdag 21 februari 2024
32 C
Paramaribo
9 C
Amsterdam
0
(0)

Surinaams staatshoofd roept op tot gebed en dankbaarheid tijdens kerstbijeenkomst

lees ook ...

Suriname bereidt zich voor op negende volks- en woningtellin...

Het Algemeen Bureau voor de Statistiek (ABS) heeft de eerste stappen gezet in de voorbereidingen voor de negende volks- en woningtelling in Suriname. Momenteel zijn ABS-medewerkers bezig met veldwerk ...

Tijdens een feestelijke kerstviering met zijn kabinetsmedewerkers heeft president Chandrikapersad Santokhi van Suriname zijn waardering uitgesproken voor de toewijding en opofferingen van zijn personeel. De viering vond plaats in de achtertuin van het presidentiële paleis op 22 december. President Santokhi riep tijdens deze gelegenheid iedereen op om gezamenlijk in gebed te gaan.

“Het is belangrijk dat we ons hart en onze ziel verbinden met onze Schepper en blijven bidden om leiding bij het nemen van goede beslissingen en besluiten”, sprak het staatshoofd. In een sfeer van dankbaarheid bedankte president Santokhi zijn personeel voor hun toewijding en opofferingen. Hij benadrukte dat de offers niet alleen voortkwamen uit hun werk, maar ook het gevolg waren van de genomen maatregelen om diverse crises in het land te beheersen.

De president erkende de impact van deze maatregelen op het persoonlijke leven van zijn medewerkers. “Wanneer er druk op de president komt, komt die ook op jullie, omdat jullie op het kabinet werken”, merkte hij op. Desondanks verzekerde het staatshoofd zijn personeel ervan dat hun opofferingen niet tevergeefs zijn geweest.

Hij wees op het feit dat het land in het afgelopen jaar positieve ontwikkelingen heeft doorgemaakt, waaronder een stijging van de kredietbeoordeling van ‘SD’ naar ‘CCC+/C’ met een stabiel vooruitzicht. “We sluiten het jaar af met positieve cijfers, en dat is ook te danken aan jullie bijdrage”, verklaarde president Santokhi dankbaar.

Terugblikkend op het bijna afgelopen jaar riep het staatshoofd op tot dankbaarheid dat in Suriname vredig kerst gevierd kan worden. Hij benadrukte het religieuze karakter van Kerstmis en uitte zijn vreugde over het feit dat dit feest gezamenlijk in Suriname wordt gevierd.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSurinaams staatshoofd roept op tot gebed en dankbaarheid tijdens kerstbijeenkomst