Suriname ALTIJD Dichtbij

Suriname

Surinaams shortstay hotel, hoe gaan zij om met Covid19

Geplaatst

op

Culturu.com was op pad en bezocht hierbij een Surinaams shortstay hotel. Zij geven een nadere toelichting hoe zij omgaan met de covid19 en welke gevolgen het voor hun als bedrijf heeft.

5 Reacties

5
Reageer op dit artikel

1000
Dogla

Mooi dan weet ik waar ik moet gaan als ik in Suriname ben.

Marcella

Is het om daar seks te hebben

Bianca

Deze tijden heeft iedereen het moeilijk en hoe die Holland mensen nu niet komen dan zitten die hotels niet vol. Houden jullie vol. Wat is jullie adres. Want ik wil een keer komen. Alleen om de zaak te steunen. Met me lover .

Botes & Asia Inn

Dankuwel voor de hartverwarmende reacties. Ondertussen blijven we samen met ons personeel onze gasten goede faciliteiten te blijven bieden!
We komen hier allemaal samen wel boven op. En power aan alle andere ondernemers!

Groet,

Directie en management
Bote’s en Asia Inn

Daniël

All the best. Power. Ik zal zeker ook langs komen. LeukAdvertentie

Suriname

Brug Stolkertsijver gesloten om toename COVID-19 in Suriname

Geplaatst

op

Corona Virus

De orde- en veiligheidsmaatregelen om verspreiding van het COVID-19-virus tegen te gaan, worden verscherpt. Ingaande vandaag is de brug te Stolkertsijver gesloten voor in- en uitgaand verkeer.

Het COVID-19 Crisis Management Team monitort de recente toename van positieve coronagevallen nauwgezet om zo goed als mogelijk controle te hebben over de situatie.

In Suriname zijn er gisteren twee personen positief getest op het COVID-19-virus, waardoor het aantal COVID-19-positieven komt op 14. Het land telt nu 4 actieve gevallen en 331 personen zijn in quarantaine. Een persoon is overleden, terwijl 9 genezen zijn verklaard.

Culturu.com

Lees verder

Suriname

Binnen enkele uren 14de COVID-19-geval in Suriname

Geplaatst

op

Corona Virus

Voor vandaag alleen zijn twee personen positief getest op het COVID-19-virus. Enkele dagen terug was er ook al een geval. De teller positief geteste personen in Suriname staat op 14. Details over de laatste patiënt zijn niet bekend.

Een persoon uit Albina is op 27 mei positief getest op het virus. De situatie van de 13de persoon is stabiel. Hij is overgebracht naar het Regionaal Ziekenhuis Wanica. De afdeling epidemiologie is nu bezig met verdere contact tracing van deze twee personen. 

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen