Suriname ALTIJD Dichtbij

Suriname

Surinaams parlement maandag in vergadering over vordering PG

Geplaatst

op

Unnamed

De vordering van procureur- generaal (PG) Roy Baidjnath Panday wordt maandag 18 mei 2020 behandeld in openbare vergadering in De Nationale Assemblee (DNA). In de vordering van de procureur- generaal tegen de minister van Financiën, Gilmore Hoefdraad, wordt gevraag aan de volksvertegenwoordiging om de bewindsman in staat van beschuldiging te stellen.

Hoefdraad wordt van 11 strafbare feiten verdacht. Eerder deze maand op 13 mei 2020 heeft de NDP- fractie de minister gehoord. Hierna heeft de commissie een verklaring uitgebracht waarin de vordering van de PG wordt afgewezen. Volgens de NDP-fractie heeft de pg onvolledige, eenzijdige en beoordeelde onderbouwing gegeven aan zijn vordering. De vergadering zal om 15.30 uur aanvangen.- Culturu.com

2 Reacties

2
Reageer op dit artikel

1000
Beryll

Het is pijnlijk te zien dat mensen die een eed hebben afgelegd zich niet aanhouden. En misbruik maken van hun positie waarbij je je moet gaan afvragen hoe objectief en onpartijdig ze zijn.

Ma sofi

Vriendjes politiek. Al ben je niet geschoold,in Suriname krijg je de beste baantjes hoe wil je een land besturen. Weer een vrouw hoor ik zonder papieren is de baas ergens. Bakba winkri. Kritiek krijg je hierdoor.Advertentie

Suriname

Brug Stolkertsijver gesloten om toename COVID-19 in Suriname

Geplaatst

op

Corona Virus

De orde- en veiligheidsmaatregelen om verspreiding van het COVID-19-virus tegen te gaan, worden verscherpt. Ingaande vandaag is de brug te Stolkertsijver gesloten voor in- en uitgaand verkeer.

Het COVID-19 Crisis Management Team monitort de recente toename van positieve coronagevallen nauwgezet om zo goed als mogelijk controle te hebben over de situatie.

In Suriname zijn er gisteren twee personen positief getest op het COVID-19-virus, waardoor het aantal COVID-19-positieven komt op 14. Het land telt nu 4 actieve gevallen en 331 personen zijn in quarantaine. Een persoon is overleden, terwijl 9 genezen zijn verklaard.

Culturu.com

Lees verder

Suriname

Binnen enkele uren 14de COVID-19-geval in Suriname

Geplaatst

op

Corona Virus

Voor vandaag alleen zijn twee personen positief getest op het COVID-19-virus. Enkele dagen terug was er ook al een geval. De teller positief geteste personen in Suriname staat op 14. Details over de laatste patiënt zijn niet bekend.

Een persoon uit Albina is op 27 mei positief getest op het virus. De situatie van de 13de persoon is stabiel. Hij is overgebracht naar het Regionaal Ziekenhuis Wanica. De afdeling epidemiologie is nu bezig met verdere contact tracing van deze twee personen. 

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen