woensdag 29 maart 2023
25.5 C
Paramaribo
6.4 C
Amsterdam
0
(0)

Surinaams Olympisch Comité bezoekt president

lees ook ...

Afdeling Bijenteelt LVV verzorgd in Coronie training voor im...

In het district Coronie is er op vrijdag 24 maart jongstleden voor zevenendertig imkers uit Coronie en Nickerie, een training over Hazard Analysis Critical Control Point (HACCP) verzorgd. De training ...

President Chandrikapersad Santokhi ontving 13 juli een delegatie van het Surinaams Olympisch Comité (SOC), onder leiding van Ramon Tjon-A-Fat (voorzitter), op het kabinet. Het staatshoofd zei namens de regering steun toe aan het comité om betere faciliteiten en mogelijkheden te creëren voor de  sportontwikkeling. De SOC-voorzitter gaf aan, de inzet van de president en de samenwerking met het ministerie van Regionale Ontwikkeling en Sport bijzonder te waarderen. 

Van 23 juli tot en met 8 augustus vinden in Tokio, Japan, de 4-jaarlijkse Olympische Spelen plaats. Deze hadden eigenlijk in 2020 plaats moeten vinden maar werden vanwege de corona pandemie een jaar uitgesteld. Het gastland en het jaartal in de naamgeving bleven onveranderd. Suriname zal bij de Olympische Spelen 2020 worden vertegenwoordigd door Jaïr Tjon En Fa bij het wielrennen, Sören Opti bij badminton en Renzo Tjon A Joe bij de zwemcompetitie.

Tjon-A-Fat liet trots weten “Onze wielrenner Tjon En Fa behoort tot de top tien van de wereld, hij heeft in 2019 een wereldrecord gevestigd op zijn favoriete onderdeel. Het is al een eer om mee te mogen doen aan het populairste sportevenement van de wereld en de verwachtingen zijn reëel.”

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSurinaams Olympisch Comité bezoekt president