zaterdag 1 april 2023
30.2 C
Paramaribo
10.6 C
Amsterdam
5
(3)

Surichange Bank al zestien jaar een begrip

lees ook ...

Santokhi supports the Social Army

The motto of the group Social Army, which provided children with a fun day on March 26, 2023, is "Give a little to change a lot." At that event, President Chandrikapersad Santokhi served as the honora...

Surichange Bank, de financiële instelling die vooral bekend staat om haar gemakkelijke overmakingen uit Nederland naar familie in Suriname, is al zestien jaar een begrip in de maatschappij. De jaardag werd donderdag gevierd. De bank wordt door directeur Terence Gonesh de diasporabank van het land genoemd.

Vanaf het ontstaan zijn er altijd diensten verleend aan de diaspora en dat zal zo blijven. Er wordt jaarlijks behoorlijk wat geld overgemaakt. Om hoeveel geld dat gaat kan de directeur uit strategische overwegingen niet kwijt.

“Wat wij wel zullen doen is deze dienst uitbreiden zodat de ontvangers in Suriname over een rekening bij ons kunnen beschikken met pinpas. Dit traject is reeds ingezet. Cliënten kunnen dan op elk gewenst tijdstip geld opnemen. In de eerste fase zal dat wel in Surinaamse Dollar zijn, maar men mag nog steeds hun overmaking ook in valuta opnemen. Hiermee voorkomen wij dat zich grote groepen mensen naar de bank begeven, zeker in deze Covid-19-periode,” zegt Gonesh.

Hij zegt dat de Surichange Bank niet alleen overmakingen doet, maar een volwaardige bank met een variatie aan bankproducten zoals rekeningen, leningen en beleggingen is. De instelling heeft haar verjaardag gevierd door haar personeel in het zonnetje te zetten. Ook de cliënten mogen tot 30 september genieten van fikse rentekortingen op hypotheken, autofinancieringen en zakelijke kredieten.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSurichange Bank al zestien jaar een begrip