donderdag 25 juli 2024
32 C
Paramaribo
22.3 C
Amsterdam
0
(0)

Surge-Project trekt massale belangstelling van MKMO’s voor business en financiering

lees ook ...

VIDS benadrukt belang van zelfbeschikking voor inheemse volk...

De eerste online sessie over zelfbeschikkingsrecht vindt vanmiddag om 17:00 uur plaats ter voorbereiding op het Nationaal Inheems Congres, dat op 7 augustus in het Lallarookh gebouw zal plaatsvinden. ...

Wegens de grote animo van Micro, Kleine en Middelgrote Ondernemingen (MKMO’s) voor business development support en de mogelijkheid tot financiering via de matching grant, is de laatste mogelijkheid voor indiening van aanvragen ingegaan.

Om in aanmerking te komen voor de matching grant, hebben deelnemende bedrijven hun groeiplannen gepresenteerd. Deze presentaties zijn beoordeeld door een evaluatiecommissie. De laatste presentaties staan gepland voor eind februari 2025. Oorspronkelijk zou de open call op 1 september 2024 afsluiten, maar vanwege de grote belangstelling en het aantal aanvragen is besloten de termijn te vervroegen.

Het Surge-project maakt deel uit van het Suriname Competitiveness and Sector Diversification programma, gefinancierd door een lening van de Wereldbank Groep, en loopt tot juni 2025. Solidaridad is de uitvoerende organisatie van het Surge-programma. Dit project geeft het bedrijfsleven een algemene boost, met speciale aandacht voor vrouwelijke ondernemers en ondernemers in rurale gebieden, zoals inheemse en marrongemeenschappen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSurge-Project trekt massale belangstelling van MKMO’s voor business en financiering