donderdag 28 maart 2024
35 C
Paramaribo
11.9 C
Amsterdam
0
(0)

Supermarkten moeten 22.00 uur sluiten en bars 23.00 uur

lees ook ...

Steun voor Kinderombudspersoon: Mijlpaal in Surinaamse kinde...

Het Nationaal Jeugd Instituut (NJI) en de Jeugdraad Suriname (JRS) hebben onlangs een krachtig pleidooi gehouden voor de invoering van de ontwerpwet Kinderombudspersoon tijdens een bijeenkomst met de ...

Politiefunctionarissen worden bij het uitoefenen van hun werkzaamheden geconfronteerd met verschillende zaken, die hun optreden bemoeilijken. In collectief verband hebben de districtscommissarissen (dc’s) enkele besluiten genomen die betrekking hebben op de openingstijden van winkels en andere zaken.

Volgens dc Mohamedshafiek Goelaman van Wanica-Zuidoost is besloten dat supermarkten en worststands dagelijks tot 22.00 uur open mogen zijn. carwashes moeten op 21.00 uur de deuren sluiten. Voor eet- en drinkgelagen is de sluitingstijd iets ruimer. De bars en restaurants mogen van maandag tot en met donderdag om 23.00 uur sluiten, des weekends mogen ze tot 02.00 uur open zijn.

Voor stands, die middels verplaatsbare tafel en tent worden opgezet, gelden er weer andere tijden. Zo moeten groente- en fruitstands dagelijks om 19.00 uur dicht. De BBQ-stands hebben dezelfde sluitingstijden als de bars en restaurants, te weten maandag tot en met donderdag om 23.00 uur en des weekends tot 02.00 uur.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

3 REACTIES

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSupermarkten moeten 22.00 uur sluiten en bars 23.00 uur