woensdag 24 juli 2024
26 C
Paramaribo
19.5 C
Amsterdam
0
(0)

Sudentendebat in Nickerie over Cyber bullying

lees ook ...

BREAKING: Stephano ‘Pakkitow’ Biervliet verlaat ...

De Surinaamse activist en politicus Stephano 'Pakkitow' Biervliet heeft zijn lidmaatschap van de Partij voor Recht en Ontwikkeling (PRO) opgezegd. In het radioprogramma ABC Actueel verklaarde Biervlie...

Het Onder Directoraat (OD) Jeugdcentra Nickerie heeft op vrijdag 11 augustus een studentendebat gehouden in het Telesur gebouw met als onderwerp ‘Cyber Bullying’. Studenten van 16 tot 20 jaar mochten meedoen aan het debat.

Cyber bullying of cyberpesten is een vorm van pesten, waarbij het slachtoffer gekwetst wordt via de nieuwe media. Dat kan op veel manieren, waaronder beledigende emails, gemene berichtjes, ongewenste foto’s of video’s verspreiden die viraal gaan op social media.

Burgermoeder Senrita Gobardhan die ook aanwezig was, zei dit initiatief toe te juichen. De DC beloofde voor transport en benzine te zullen zorgen zodat de organisatie deze geweldige en leerrijke sessies naar alle ressorten van het district kan brengen. “Een ieder maakt fouten in het leven. Fouten moeten gemaakt worden om wijzer te worden in het leven”, aldus de Burgermoeder.

Mw. Angéle Lieveld van het OD Jeugdcentra Nickerie gaf aan het geweldig te vinden dat een ieder op zijn of haar manier de afdeling ondersteund bij het vervullen van haar voornaamste taak, namelijk “Onophoudelijk werken aan de vorming van jongeren tot evenwichtige volwassenen”. De 5 beste debaters ontvingen elk een waardebon van Srd.500,- die zij mogen besteden aan schoolspullen.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSudentendebat in Nickerie over Cyber bullying