vrijdag 9 juni 2023
25 C
Paramaribo
15.8 C
Amsterdam
0
(0)

Substituut -Grifier DNA Neemt deel aan conferentie in Bahrein

lees ook ...

Suriname lanceert kwalificatieraamwerk voor gelijke onderwij...

Suriname heeft een kernwerkgroep opgericht om het Nationaal Kwalificatieraamwerk te ontwikkelen. Dit initiatief is onderdeel van het Enhancement of Technical and Vocational Education and Training-proj...

De Substituut-griffier van De Nationale Assemblée (DNA), Rattan Naresh Algoe, MPA, LLB, heeft van 11 tot en met 15 maart deelgenomen aan de 146ste Association of Secretaries General of Parliaments Conferentie [ASGP], met de parlementaire delegatie die onder leiding stond van parlementarier drs. Asiskumar Gajadien.

De delegatie bestond uit de leden; Nisha Jhakry, LL.B en Melvin Bouva, MPA, LL.B. De delegatie werd ondersteund door de wetenschappelijk adviseur van de Unit Internationale Betrekkingen bij de DNA, die tevens IPU-Parline is, drs. Asna Jairam-Radjaram.

Het Koninkrijk Bahrein is in Manama de gastheer geweest van de grootste International Parliamentary Union [IPU]-meeting onder het thema: ‘Promoting peaceful coexistence and inclusive societies: fighting intolerance’. Internationaal staat het Koninkrijk Bahrein sinds de oudheid bekend als een land dat naar coëxistentie en tolerantie streeft en strijd blijft leveren tegen extremisme, haat en racisme.

Tijdens het ASGP-programma werden diverse presentaties gehouden. De opgedane, gedeelde informatie en kennis zal volgens Algoe gedeeld worden met een ieder binnen en buiten De Nationale Assemblée. De Substituut-griffier Algoe gaf verder aan dat zijn motto is: “Sharing knowledge, to develop and strengthen the National Assembly of the Republic Suriname, helps building a modern and better functioning parliament”.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSubstituut -Grifier DNA Neemt deel aan conferentie in Bahrein