dinsdag 28 november 2023
32.3 C
Paramaribo
4.2 C
Amsterdam
0
(0)

Su Aid houdt inzamelingsactie voor Leger des Heils en Stichting Single Mother

lees ook ...

Nachtmerrie in Leiding 17: vader wurgt tienerdochter na ruzi...

Vanochtend heeft een man zijn tienerdochter om het leven gebracht op Leiding 17, waarna hij een giftige stof heeft ingenomen. Hij verkeert momenteel in kritieke toestand en is overgebracht naar de Spo...

Districtscommissaris (dc) Ricardo Bhola van Paramaribo-Noordoost heeft de eerste donatie gedaan aan de jaarlijkse Su Aid inzamelingsactie. De organisatie is dit jaar van plan om in te zamelen voor het Leger des Heils en de Stichting Single Mothers Project. De dc complementeerde de initiatieven van Su Aid en sprak alle steun uit vanuit het commissariaat.

Hij heeft eerder al bij het Leger des Heils de aanzet gegeven tot de jaarlijkse kerstpottenactie van deze organisatie. Hij gaf aan dat het meer dan ooit van belang is om naar elkaar om te kijken en elkaar een helpende hand te bieden. “Samen kunnen wij de moeilijke tijden overbruggen”, beklemtoonde Bhola.

Van 20 november tot en met 18 december zal er tijdens de WK-activiteiten worden ingezameld bij Torarica. Om het inzamelen makkelijker te maken, mag men ook via sms een donatie doen. Om deel te nemen aan de sms-campagne moet de deelnemer in het bezit zijn van een Telesur- en/of Digicel-nummer en het woord ANU sms’en naar 1919 tegen een tarief van SRD 10.

Aan de actie wordt ook een loterij gekoppeld. Er zullen weekprijzen verloot worden door de organisatie en aan het eind wordt een hoofdprijs in de vorm van 2x tankbon en 2x shoppingbon ter waarde van SRD 6500 verloot.

Su Aid is een initiatief om inzamelingsacties te doen voor goede doelen, met behulp van het bedrijfsleven, crowd-funding en multimedia. De aanzet voor Su Aid werd gegeven door Asgar Koster, Sidney Grunberg en Giwani Zeggen.

Op 10 december 2014 ging Su Aid van start onder de slagzin ‘Gi Wan Anu’ (Geef/Help een hand). Vanaf 2015 opereert Su Aid als stichting. Elk jaar in december vindt er een inzamelingsactie plaats voor een goed doel.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSu Aid houdt inzamelingsactie voor Leger des Heils en Stichting Single Mother