donderdag 23 maart 2023
28.3 C
Paramaribo
11.9 C
Amsterdam
0
(0)

Su Aid-campagne levert ruim SRD 340.000 op

lees ook ...

Overheid voorkomt wegtrekken zorgpersoneel

Overheidsziekenhuizen melden reeds enige tijd het vertrekken van vooral gespecialiseerde zorgmedewerkers naar het buitenland, de zogeheten brain drain. Deze trek naar het buitenland heeft zodanige vor...

De Su Aid-campagne 2022 heeft ruim SRD 340.000 opgeleverd. De inzamelingsactie begon op 20 november 2022 en heeft geduurd tot en met 18 december 2022. Het geld is bestemd voor het Leger des Heils Suriname en de Stichting Single Mother Project Suriname. De laatstgenoemde organisatie zet zich in om de menstruatie-armoede bij meisjes en vrouwen terug te dringen.

Gedurende de periode van vier weken is honderd Euro, twintig US dollar en SRD 340.873,60 ingezameld. Het bedrag is opgebouwd uit alle contante donaties, bankovermakingen, de digitale Su Aid-wallet en toegezegde donaties die nog ontvangen moeten worden. Daarnaast heeft de Stichting Single Mother Project Suriname van Guimar een donatie in natura aan maandverband ontvangen met een waarde van vijftienhonderd US Dollar.

Het opgehaalde bedrag wordt gedeeld tussen Leger des Heils en de Stichting Single Mother Project Suriname. Inmiddels het geld, na afstemming met de accountant van Stichting Su Aid, overgedragen aan de twee organisaties.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSu Aid-campagne levert ruim SRD 340.000 op