zaterdag 27 november 2021
24.8 C
Paramaribo
3.9 C
Amsterdam
5
(1)

STVS vanwege wateroverlast uit de lucht

lees ook ...

PCS organiseerde Srefidensibeurs

Het Psychiatrisch Centrum Suriname (PCS) heeft op vrijdag een Srefidensi- verkoopbeurs georganiseerd. Houtbewerkte bijzettafeltjes, kapstokken , beschilderde bloembakken en  planten uit eigen tuin wer...

De Surinaamse Televisie Stichting (STVS) is uit voorzorg uit de lucht gehaald. Rond half zes zondagmiddag werd de nationale zender weer getroffen door een zware regenbui. Het gevolg hiervan was dat het televisiestation te kampen kreeg met enorme wateroverlast.

Uit veiligheidsoverwegingen voor het personeel en om verdere vernietiging van apparatuur te voorkomen hebben de directie en de Raad van Toezicht (RvT) besloten de uitzendingen van haar zenders te stoppen. De autoriteiten zijn intussen in kennis gesteld van deze beslissing.

De RvT en de directie zullen alles in het werk stellen om de uitzendingen zo spoedig en veilig mogelijk te hervatten. Er is voor vandaag een gesprek gepland met de personeelsbond van de nationale zender. De STVS biedt aan haar kijkers de excuses aan voor het ongerief.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSTVS vanwege wateroverlast uit de lucht