dinsdag 27 september 2022
28.4 C
Paramaribo
9.8 C
Amsterdam
5
(1)

STVS vanwege wateroverlast uit de lucht

lees ook ...

Suriname heeft nieuwe tolk Spaanse taal erbij

Nasier Eskak, directeur van het ministerie van Binnenlandse Zaken (Biza), heeft Marciano Armaketo beëdigd tot tolk en vertaler van de Spaanse naar de Nederlandse taal en omgekeerd. Dit gebeurde vrijda...

De Surinaamse Televisie Stichting (STVS) is uit voorzorg uit de lucht gehaald. Rond half zes zondagmiddag werd de nationale zender weer getroffen door een zware regenbui. Het gevolg hiervan was dat het televisiestation te kampen kreeg met enorme wateroverlast.

Uit veiligheidsoverwegingen voor het personeel en om verdere vernietiging van apparatuur te voorkomen hebben de directie en de Raad van Toezicht (RvT) besloten de uitzendingen van haar zenders te stoppen. De autoriteiten zijn intussen in kennis gesteld van deze beslissing.

De RvT en de directie zullen alles in het werk stellen om de uitzendingen zo spoedig en veilig mogelijk te hervatten. Er is voor vandaag een gesprek gepland met de personeelsbond van de nationale zender. De STVS biedt aan haar kijkers de excuses aan voor het ongerief.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSTVS vanwege wateroverlast uit de lucht