zaterdag 1 april 2023
30 C
Paramaribo
10 C
Amsterdam
5
(1)

STVS 56 jaar nationaal televisiestation

lees ook ...

President Santokhi installeert technische commissie wijzigin...

President Chandrikapersad Santokhi heeft een technische commissie geïnstalleerd om te werken aan het samenstellen van een ontwerpwet voor de goedkeuring van een gewijzigde kiesregeling. De commissie h...

Onder het genot van een hapje en een drankje is het 56 jarig bestaan van de Surinaamse Televisie Stichting (STVS) gevierd. Vice President (VP) Ronnie Brunswijk was uitgenodigd voor dit feestje bij de STVS op dinsdag 19 oktober 2021. Op 20 oktober 2021 was het precies 56 jaar geleden dat de oudste televisiezender in Suriname, STVS werd opgericht.

Directeur Raoel Abisoina is niet ontevreden met het afgelopen jaar. Hij zei dat iedereen in het bedrijf zich inzet om de beste kwaliteit TV te leveren. Navin Bisai deed namens de bond van personeel een felicitatieboodschap en maakte meteen gebruik van de gelegenheid de wensen van het personeel kenbaar te maken. Kenrich Cairo, voorzitter van de Raad van Toezicht bij de STVS, zei dat de raad haar best doet om de leiding van het bedrijf ten volle te ondersteunen en controlleren. Hij zei dat het contact goed is en dat de STVS aan het groeien is.

VP Brunswijk zei dat de STVS een begrip is geworden in ons land. Terug kijkend naar het verleden memoreerde hij de populaire programma’s met zwart wit beeld op de tv toen. Die hebben volgens de VP ook aan zijn persoonlijke ontwikkeling bijgedragen. Hij zei dat de STVS flink is gegroeid dankzij het hard werken van de stichters en alle werkers van toen en nu. De leiderspositie, die dit station inneemt, mag zij nimmer kwijtraken in de concurrentiestrijd. Het station blijven rekenen op volle ondersteuning van de regering.

De VP ging ook meteen in op de wensen van het personeel. Hij zei dat deze sowieso worden meegenomen en behandeld. Het personeel applaudiseerde uitbundig. De latere realisatie van het wensenpakket van het personeel typeert men als mooi verjaardagskado’s van de Vicepresident.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSTVS 56 jaar nationaal televisiestation