dinsdag 7 februari 2023
24.4 C
Paramaribo
-0.6 C
Amsterdam
0
(0)

Studentenorganisatie vraagt garantie na ordening woningbouwprojecten

lees ook ...

Budgeting is required for high-quality medical treatment

The existing healthcare funding mechanism must be recognized by Suriname as unsustainable. At the conclusion of each month, the hospitals submit their declarations. But the ministry needs to learn to ...

De Vereniging van Minder Draagkrachtige Studenten in Suriname is voorstander van de ordening van door de vorige regering geïnitieerde woningbouwprojecten. Echter wil de vereniging zekerheid voor haar leden. De vorige regering had volgens voorzitter Paul van Dun woningen toegezegd aan deze organisatie.

Enkele weken terug heeft Openbare Werken minister Riad Nurmohammed op een persconferentie meegedeeld, dat de woningbouwprojecten” rommelig en chaotisch” waren. Ordening was volgens hem nodig.  “Na de ordening moet wel duidelijk zijn wat het natraject zal zijn en als de VMSS hierin meegenomen zal worden. Die ruimte willen wij dus wel bieden, maar we willen wel de garantie dat de regering concreet bepaalt hoe verder met de studenten”, aldus Van Dun.

De studentenvereniging had de toezegging van de vorige regering voor enkele woningen in Paramaribo Noord en Wanica, maar het is daarbij gebleven. Brieven voor duidelijkheid aan zowel de vorige als de huidige regering  zijn niet beantwoord. Ondanks dit geeft de organisatie niet op. Van Dun kijkt met argusogen naar de vervolgstappen na de ordening van deze woningbouwprojecten.

 

 

 

 

 

 

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameStudentenorganisatie vraagt garantie na ordening woningbouwprojecten